Illustratief. Foto Shutterstock

Illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Londen annuleert opnieuw nieuwjaarsvuurwerk omwille van corona

Wijnand Meeus

In Londen zal het traditionele vuurwerk op oudejaarsavond aan de oevers van de Theems voor het tweede opeenvolgende jaar niet doorgaan. Dat meldde Sadiq Khan, de burgemeester van de Britse hoofdstad. Volgens Khan is het nog een te groot risico om een te grote massa bijeen te halen om de overgang naar het nieuwe jaar te vieren.

“Vanwege de onzekerheid als gevolg van de COVID-19-pandemie zal onze beroemde oudejaarsshow dit jaar niet plaatsvinden aan de oevers van de Theems”, aldus een woordvoerder van de Londense burgemeester Sadiq Khan. De stad bestudeert een aantal “interessante opties” om het vuurwerk te vervangen, voegde hij eraan toe. “Londen zal het nieuwe jaar op spectaculaire wijze verwelkomen”, luidde het.

Vorig jaar werd het evenement, dat normaal gezien een massa volk lokt, eveneens afgelast en vervangen door geïmproviseerde vuurwerk- en lichtshows.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

4 gedachten over “Londen annuleert opnieuw nieuwjaarsvuurwerk omwille van corona”

  1. Khan, een bereidwillige marionet van de wereldelite. Zijn familie connecties zijn ook niet om over naar huis te schrijven. We zijn nog zeer lang niet van de corona waanzin af!

  2. Het zal wel aan mijn slecht karakter liggen, maar deze beslissing heeft niets, maar dan ook niets meer te maken met corona. Zoals de meeste nutteloze maatregelen die wereldwijd genomen werden i.v.m corona.

Plaats een reactie

Delen