Sander Loones (N-VA): “De begroting van Alexander De Croo is een totale ramp”

De begroting van De Croo is een totale ramp, vindt N-VA-Kamerlid Sander Loones. Eigen redactie

Cultuuroorlog

Nummer dat spot met Joe Biden op nummer 1 bij iTunes

Simon Segers

Het anti-Bidennummer ‘Let’s Go Brandon’ van de Amerikaanse rapper Loza Alexander, een aanhanger van Donald Trump, staat op de eerste plaats in de categorie Hip-Hop van iTunes. In de algemene hitlijst staat het nummer op de tweede plaats.

Tijdens een interview met NASCAR-coureur Brandon Brown riepen fans in de achtergrond “Fuck Joe Biden”. Journalist Kelli Stavast van NBC meende tijdens de live-uitzending echter dat het publiek “Let’s Go Brandon” scandeerde, wat volgens sommigen een bewuste misleiding was.“Tried to cover up and tell people, “Go Brandon,” but we know what they saying though” (“Je probeerde het te verbergen door te zeggen “Komaan Brandon”, maar we weten nochtans wat ze zeggen”, red.), klinkt het in het nummer van Loza Alexander.

#LetsGoBrandon

De hashtag #LetsGoBrandon is op Twitter ondertussen erg populair geworden om kritiek te uiten op Biden. De populariteit van de Amerikaanse president is in vrije val sinds de crisis in Afghanistan, maar ook door de verplichte vaccinaties voor ambtenaren en de stijgende inflatie. Momenteel keurt slechts 36 procent van de Amerikanen het beleid van Biden nog goed.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

5 gedachten over “Nummer dat spot met Joe Biden op nummer 1 bij iTunes”

  1. Nou ja, ok, laten we eerlijk wezen, het staat nummer één, maar als de Democraten een soortgelijk nummer uitbrengen kan dat ook numero uno eindigen … Ik ben verre van een Biden of Harris fan,

  2. De Amerikaanse bevolking is het slecht vergaan na de gestolen verkiezingsoverwinning van Biden. En dat begint vrij snel door te dringen . Behalve bij Björn Soenens en Greet De Keyser.

Plaats een reactie

Delen