Marc Van Ranst met zijn boek 'Schrik je van een prikje?'. Foto's Lannoo en Photo News

Marc Van Ranst met zijn boek 'Schrik je van een prikje?'. Foto's Lannoo en Photo News

Uncategorized

“Schrik je van een prikje”: Marc Van Ranst publiceert kinderboek over vaccins

Simon Segers

Viroloog Marc Van Ranst heeft een nieuw boek uitgebracht dat kinderen wil informeren over vaccins en het coronavirus. “Duidelijke, betrouwbare informatie voor kinderen over een actueel thema” , aldus de website van uitgever Lannoo.

Van Ranst werkte samen met scenarist Geert Bouckaert voor het kinderboek. Beide heren schreven vorig jaar ook het boek ‘Monsterlijke microben’, waarin op een toegankelijke manier wordt uitgelegd wat virussen en bacteriën zijn en waarom deze belangrijk zijn voor de mens. In ‘Schrik je van een prikje?’ behandelt de viroloog de ziektemechanismen van virussen en bacteriën en de werking van vaccins. Verder gaat er ook aandacht naar de veiligheid van de coronavaccins en de bescherming tegen COVID-19 na vaccinatie. Het boek bevat ook quizvragen zodat de jonge lezers hun kennis kunnen testen.

Prikpropaganda

Op de populaire webshop bol.com is het boek eveneens verkrijgbaar. Gebruikers kunnen hier ook een recensie van het product achterlaten. Naast enkele positieve reacties, spreken velen over “prikpropaganda”, “misleidende informatie” en “indoctrinatie”. Allicht gaat het om misnoegde gebruikers die een afkeer hebben van Marc Van Ranst

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

36 gedachten over ““Schrik je van een prikje”: Marc Van Ranst publiceert kinderboek over vaccins”

  1. Duidelijke, betrouwbare leugens zal men bedoelen.Als men als ouder zo een boekje aan je kinderen geeft of laat lezen, sorry hoor, maar dan ben je wel echt oerachterlijk. Laat ze dan meteen ook ‘mein kampf’ lezen, dan komen ze terug in balans, walgelijke praktijken van een wal… vent.

  2. Mijn god, dat klink zo fout. Stel u Marc Van Ranst voor als een kwijlende oude man die een kind over zijn bolletje aait terwijl hij “Rustig jongen, je hebt toch geen schrik van een prikje?” fluistert.

  3. Van ranst is een bedrieger!
    Er is een video in omloop waarin hij zelf blootlegt hoe hij de massa manipuleert om vaccines te verkopen!
    Blijf ver weg van kinderen vent !
    Wordt echt is tijd dat er een grondig onderzoek komt naar zijn praktijken want volgens mij is er redelijk wat belangenvermenging mee gemoeid!

  4. Walgelijk dat Bol hieraan meedoet. Alles maar ook alles wordt aangewend om ook kinderen te vaccineren. Mensen die dit boek kopen zijn echt de weg kwijt. Dat je een boek van die van Ranst nodig hebt om je kinderen over te halen tot het nemen van dit vaccin, pleit al niet voor je. Als je het zo nodig vindt dat je kind die rotzooi ingespoten krijgt, lid je dat zelf op, niet met zo’n walgelijk boek. Maar beter geef je dat vaccin niet aan je kinderen. Denk aan hun toekomst

  5. van Ranst is samen met z’n medeplichtigen Rutte en de Jonge een genocidepleger! Deze engbek is van het ergste soort, hij heeft t op kinderen voorzien! Jonge gezonde kinderen die nihil kans hebben om goed ziek te worden van covid! Maar eens zal alles aan het licht komen en zullen deze ware monsters gearresteerd en berecht worden!
    Bol.com, het zou je sieren als je deze oproep tot genocide op kinderen uit je assortiment haalt en boycot!
    Anders ben je gewoon medeplichtig tot aanzetten van kinderen als proefkonijn gebruiken!

  6. Van Ranst, een tijdje geleden kroop je in een hol onder de grond omdat je bang was voor een “prikje” van JC. Er is nooit bewezen dat je toen effectief bedreigd werd. Waag het niet om mijn kleinkinderen zover te beïnvloeden dat ze zich zouden laten vaccineren of je hol onder de grond zal nooit diep genoeg zijn. Laat ons gewoon met rust.

  7. “Duidelijke BETROUWBARE informatie…”. Van de man die ons wijsmaakte dat mondkapjes niet nodig waren, en dat in opdracht van de regering omdat er op dat ogenblik, met dank aan minister De Block, onvoldoende kapjes beschikbaar waren. His Masters Voice deze bedrieger.

  8. Walgelijk dit. Is dit de. Manier om je kind over te laten halen!/ of over te halen voor zo’n toxische prik. Denk toch na als dit nodig is om mensen over te halen voor het vaccin, klopt er iets niet. Dat bol.com hier aan mee doet. Bah bah. Kinderen hebben een prima immuun systeem. Doe je kinderen dit niet aan. En Mark van Eanst? Bah bah vies misselijk mannetje🤮🤮🤮

  9. Inderdaad , echt walgelijk ! Indoctrinerende , misleidende kinderlokker ! Heeft hij ook het verschil tussen goedgekeurde lang geëvalueerde vaccins en experimentele mRNA gen therapie uitgelegd aan de kinderen ??? 🤮 Degoutant , die man ! 😡

  10. Laat de kinderen kind zijn. Laat ze spelen, rekenen, lezen ,tekenen,…. Kinderen moeten zichzelf leren ontplooien, zulke boeken hebben geen baat bij hun ontwikkeling, integendeel.

Plaats een reactie

Delen