Sihame El Kaouakibi - Afbeelding: Photonews

Sihame El Kaouakibi - Afbeelding: Photonews

Uncategorized

Sihame El Kaouakibi krijgt eigen documentaire op Eén

Niels Geerinck

Eén liet weten dat ze werken aan een documentaire over Sihame El Kaouakibi. Het is Eric Goens die het zal uitwerken.

El Kaouakibi maakt al enige tijd geen openbare vertoningen meer. Toch werkt ze in alle stilte samen met de programmamaker aan een documentaire over zichzelf. El Kaouakibi werd ooit opgevangen door Bart Somers als een zogenaamd ‘wit konijn’. In maart 2021 kwam ze in opspraak omtrent fraude met subsidiegeld. Zo zou ze bijna 1 miljoen euro aan subsidies voor haar Vzw’s, aangewend hebben voor eigen gebruik. Vervolgens werd ze na lang aandringen uit haar partij gezet.

Ziekenverlof

De ex-politica zit al maanden thuis met “ziekenverlof”. Toch zetelt ze theoretisch gezien nog steeds al onafhankelijke volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. Zodoende ontvangt ze nog altijd haar volledig wedde. In juni vroeg het parlement juridisch advies om te achterhalen of het mogelijk is om een controlearts naar Sihame El Kaouakibi te sturen. Dat blijkt niet mogelijk, omdat er geen sprake is van een werkgever-werknemer relatie tussen het parlement en de parlementsleden.

Als gevolg van de uitwassen van ‘Sihamegate’ stemde het Vlaams Parlement een resolutie waarbij langdurig zieke parlementsleden automatisch terugvallen op 60 procent van het loon.

Het is nog niet duidelijk wanneer de documentaire op televisie zien zal zijn.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

55 gedachten over “Sihame El Kaouakibi krijgt eigen documentaire op Eén”

  1. Ik krijg al schrik tv één kennende zal het niet haar schuld zijn en is haar afkomst het grote probleem , wij verstaan die mensen gewoon niet wij gunnen die nooit wat ,het grote woord racisme zal ons weer partenspelen , let maar op , ocharme ,die vuile Belgen hebben het altijd op de zwakkeren gemunt .

  2. Sihame Weet volgens mij veel vuil van de open Bld, nu ze ook hun propaganda machine van de media volop gebruiken om haar image op te poetsen. Als het van de linkse staatszender komt is het alvast een programma dat ik niet zal bekijken, want kosten nog moeite zullen gespaard worden om de waarheid rond deze corrupte liberaal in de doofpot te duwen!

  3. Laat maar komen …dat NVA en Vlaams Belang en anderen dan een zelfde zendtijd eisen met weder woord en beeld .. niet vloeken tieren weloverwogen strategie uitwerken …Andere strategie …zet de VRT die moment zonder stroom of voor de uilenspiegels VELE MOGELIJKHEDEN .

  4. Weg met de BRT (is een regimezender waar rechts wel veel mee voor betaalt) en weg met die poedel! Ze zijn het de normaaldenkende mensen zo beu aan het maken. Ooit moet “de Wet” genegeerd worden (zo ontstond dit onland trouwens!), anders verandert er nooit iets !

  5. Heeft ze nog niet genoeg van ons belastingsgeld gekregen dat de linkse VRT nu ook nog ons belastingsgeld aan deze politieke crimineel moet verspillen?
    Elke gewone burger had al lang achter tralies gezeten en dan vragen die politiekers zich af waarom het volk geen vertrouwen meer heeft in de politiek.
    Belgie is geen democratie meer maar een feodalistische staat waar politiekers zich de edellieden wanen die het gepeupel mogen, moeten onderdrukken.

  6. De rijkdom aan kansen die deze mevrouw blijft krijgen, ondanks alle fraude en wangedrag, is schabouwelijk. Een waar privilege. Misschien omdat ze voldoende vakjes kan afvinken in de links identitaire cultus van afkomst, kleur, geslacht en seksuele voorkeur. Misschien omdat ze niet mag falen als uithangbord van een bepaalde progressieve ideologie.

  7. Dus inderdaad, hier wordt het weeral bevestigd: liegen en bedriegen , fraude en diefstal wordt beloond als men een ander kleurtje heeft. Wat zijn de media toch een bende smeerlappen en bedriegers die de gewone mens overdonderen met grote blabla en daarna in het linkse kantje goedpraten. Degoutant . Binnenkort een documentaire uit de oude doos om VD broucke (de geldverbrander) eens extra in de bloemetjes te zettten zeker en de ganse linkse garde te verheerlijken die ons vlaanderenlandje leegplunderen. Proficiat.Wachten maar op de volgende verikezingen.

  8. Mooi.
    Moet er verder nog enig bewijs aangeleverd worden dat dit land bestuurd wordt door de media en niet door de politiek ?

  9. Breaking news!

    Het scenario voor de docu is zojuist gelekt:

    Opening credits > Wat foto’s uit haar kindertijd (wat was het toch moeilijk opgroeien in Belgie met Marokkaanse roots, etc.) > Focus op haar “engagement” > Paar jongeren aan het woord (“Ze is een voorbeeld, blablabla”) > Krokodillentraantjes (oh wat een onrecht is mij aangedaan) > Eind credits.

    PR stunt afgerond.

  10. Ze zullen er haar wel goed laten uitkomen op de VRT, allochtone met weinig kansen die zich opgewerkt heeft, en zo. Alles voor de kijkcijfers, die ook gemanipuleerd worden volgens mij: als de Planckaerts op VTM kwamen, keek er zogezegd niemand naar en als ze op VRT komen, staan ze ineens vooraan! En toch laten die volgzame Vlamingen zich inpakken, hoe dom kunt ge zijn.

  11. Tja, we weten vanwaar het komt en we weten wie het in elkaar steekt. Wees dus niet verrast want het is een VRT programma, en bij dat VRT verrast er me niets meer. Tijd voor de grote schoonmaak en vergeet “de zevende dag” niet: het meest vervelende onderbrekingsprogramma dat de VRT ooit creerde. Zo rood als het achterste van een kalkoen met haar maanstonden…

  12. Beste Hassan,dhr Burrell kreeg spellingslessen van Christine Hemmerechts,de linkse auteur die de DT regels op de schop wil!Trouwens ik vind dat uw commentaren altijd erg kort zijn.Heeft u misschien een probleem met het Nederlands?!

  13. Hier gaat niks van in huis komen daar zorgt Crootje wel voor? Trouwens de Imam van Mechelen zit al te bibberen, maar samen met het burgerwijf van Aarschot zal het wel allemaal in de doofpot gestopt worden. Een vraagje wie helpt de Imam s’ morgen zijne plastron aan te doen, moeilijk met zone nek.

  14. Goeie zaak denk ik. Van haar is er al heel wat bekend maar er is ongetwijfeld nog veel dat zij weet en dat wij niet weten over OVLD, Lachaert, de ‘sociale entrepreneurs’/excuustruzen en de subsidiefoefelaars in Antwerpen (en in heel Vlaanderen) met BDW op kop.

  15. Gij zijt kennelijk geen allochtoon fraudeur die uit de wind dient gezet door PoCo-propaganda, dus vergeet het maar, autochtoon. Nooit gehoord over het uit de Linkse duim gezogen concept “positieve actie” zeker ?

  16. De betoelaging dient afhankelijk gemaakt van eindelijk objectief-correctheid der berichtgeving zonder politiek-correcte verdraaiing als ….”duiding”(sic) betitteld. Geen correcte info, geen subsidies, laat de Rode Burcht droog zetten, ze zullen dan wel bijdraaien of noodgedwongen verrekken, geen compassie !
    Hoe valt het te verklaring dat bijna alle VRT-journalisten uit Gent en het Gentse afkomstig zijn ? Waarom worden telkens weer proffen van de UGENT als vermeend “expert” opgevoerd en zelden van andere univs ?

  17. Inderdaad, een autochtoon zou dit niet zo lang kunnen flikken hebben, die zou het Systeem al heel vlug bij de lurven gepakt hebben want die zou immer nooit of nooit…”racist” kunnen roepen, zodra betrapt.

  18. Ja maar die MSM media fungeren wel louter als onderdanige butlers voor Lobbies en dat Middenveld, die beide de politiekers aan hun touwtjes laten bengelen in het Vivaldistisch Vaudeville theater der tot tricolore “Lobbycratie” gedegenereerde gewezen “Democratie”.

  19. Nee hoor, elk segment word namelijk 10 minuten uitgetrokken en rijkelijk besprenkeld met dramatische muziek om het empathisch effect voor Mvr. Kaouakibi te vergroten.
    Neem er alvast popcorn bij.

  20. Ik kots op heel de boel! En dat VRT , een linkse niet objectieve zender is dat weet het kleinste kind ! WAT IS EEN ECHT JOURNALIST? DIE IS OBJECTIEF EN NEUTRAAL, EN DAT KENNEN ZE BIJ VRT. NIET ! IK BEN VERLEGEN IN HUN PLAATS. groetjes 🤮

Plaats een reactie

Delen