Van Ranst: "Spotify promoot gezondheidsgevaarlijke antivax content"

Viroloog Marc Van Ranst. Photo News

Uncategorized

“Dom hol vat droefheid met een miserabel leventje”: Van Ranst scheldt Vlaams Parlementslid de huid vol

Anton Schelfaut

Vlaams Parlementslid Sam Van Rooy (Vlaams Belang) heeft zich de woede van viroloog Marc Van Ranst op de hals gehaald. De twistappel is een compilatievideo van verschillende fragmenten uit 2020, waarin Van Ranst stelt dat het dragen van mondmaskers geen nut heeft.

Naar aanleiding van de beslissing van het Overlegcomité werd afgelopen vrijdag de mondmaskerplicht opnieuw ingevoerd in winkels en andere publieke ruimtes. “Het dragen van een mondmasker is niet steeds aangenaam, maar het is een zeer nuttig en doeltreffend middel tegen de verspreiding van het virus”, benadrukte premier Alexander De Croo (Open Vld) nogmaals na het Overlegcomité.

In die optiek haalde Vlaams Parlementslid Sam Van Rooy (Vlaams Belang) een compilatievideo met de ‘leugens’ van Marc Van Ranst vanonder het stof. “Nu de mondmaskers weer volop in beeld komen, kleine herinnering”, schreef hij erbij.

Voornoemde tweet schoot echter in het verkeerde keelgat bij Van Ranst. “Wat ben jij toch een dom hol vat droefheid met een miserabel leventje zonder enige betekenis behalve vruchteloos te proberen om andere mensen neer te halen”, scheldt de viroloog Van Rooy de huid vol. “Mijn minzaam medelijden is jouw deel, van Rooy, uiteraard samen met een berg belastingsgeld van die hardwerkende Vlamingen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

100 gedachten over ““Dom hol vat droefheid met een miserabel leventje”: Van Ranst scheldt Vlaams Parlementslid de huid vol”

  1. Dieren kunnen niet liegen, en Van Ranst kan niet zwijgen. Een leugen is als een sneeuwbal, hoe langer men ze voortrolt, hoe groter ze wordt. Kan zijn ongelijk niet toegeven. Ongelijk is gezichtsverlies. Superbia ?

  2. Ik hoop dat voor dat ranzig marcske héél véél Jürgens wakker worden zodat dat walgelijk ventje levenslang in een veilig hol zen miserabele leventje moet verder zetten. Ik heb echt medelijden met zen vrouw en zoon om met zo’n belachelijk figuur samen te moeten leven🤮🤮🤮.

  3. Een chagrijnige prof. is geen aangenaam “zicht”. Een prof. onwaardig. Sam heeft Van Ranst niet beledigd. Van Ranst beledigt Sam wel. Onaanvaardbaar. Maar … het is een drukpersmisdrijf.

  4. Geen enkele reactie op de inhoud van de video. Enkel vruchteloos proberen die mens (Sam Van Rooy) neer te halen.
    En die tweede opmerking mag er ook zijn: een professor die met belastinggeld betaald wordt, maar meer tijd in diverse TV-studio’s doorbrengt en op zijn twitterscherm dan in zijn lab,

  5. Het klinkt misschien niet vriendelijk, en minzaam ben ik niet,
    maar ik kan het figuur van die would be viroloog niet meer
    zien.
    Hij heeft al zoveel onzin verteld dat Sam er goed aan deed
    eens de puntjes op de i te zetten.
    Dat zijne majesteit Van Rans zich beledigd voelt kan ik niet helpen:
    Hij zoekt het op.

  6. Hoeveel belastinggeld Marc Van Ranst kost vertelt hijzelf niet, maar het is een heel pak, veel te veel. Waarvoor ik liever niet meer betaal. Als je die weddes en pensioenen van ambtenaren ziet val je werkelijk achterover. Want dat is hij, een gewoon ambtenaarke.

  7. De waarheid kan kwetsen, Mr Van Ranzig? Of spreekt u nu tegen dat u eerst mondmaskers afraadde en dan verplichte afhankelijk van de stock die uw politieke vrienden beschikbaar hadden? Academici die op die manier aan wetenschap doen hebben hun diploma van het internet geplukt en hun postje van de politiek gekregen, dus kruip snel terug in uw hol op uw onderduikadres en vraag uw politieke broodheren ergens een postje waar u best geen onzin meer kan verkopen.

  8. Marc Van Ranst gooit zijn masker af. Wat nu zichtbaar wordt is een ordinair en vulgair type. Kortom een egotripper met een gespleten tong, maar dat was mij al opgevallen toen hij Maggie ter hulp snelde en, zonder voorbehoud, demagogisch declameerde dat het dragen van mondbescherming overbodig was. Maar als hij, die zich het orakel van Delphi waant, hieraan herinnerd wordt, verliest hij, blijkt nu, zijn zelfbeheersing. Een man met een gevaarlijk profiel.

  9. Ik vrees dat een omhoog gevallen laborantje niet moet afgeven op het leven van een afgestudeerde industrieel ingenieur. Toen de heer van Rooy 11 jaar oud was had hij al twee kinderboeken geschreven. Eens benieuwd wat ons Marcske toen aan het doen was, iets zegt mij, niet al te veel buiten op de andere kinderen liggen schelden en wenen.

  10. Een deftige wetenschapper gebruikt het taaltje van Van Ranst niet. Ik heb de indruk dat ze hem bij de VTM ook niet meer echt lusten. De laatste tijd is hij daar nauwelijks of niet meer te zien. Een echte wetenschapper is volop bezig met zijn wetenschaps-zaken, en niet met politieke boodschappen en gescheld.

  11. Liesbeth cuppens, ben jij eigenlijk nog niet belachelijk genoeg gemaakt op het forum hier (en elder)? Ach ja, ik was vergeten dat je een trol bent. Allez hop, terug in je mandje.

  12. Lopen er op de Katholieke Universiteit Leuven nog van dat soort professoren rond die zulk vulgair taaltje gebruiken ? Beschamend, maar ja, een PvdA-communist mag uiteraard meer dan een “extreem-rechts” parlementslid.
    Sam Van Rooy, toch gelukgewenst met je gedegen en ernstige tussenkomst.

  13. Dit slaat nergens op. Dus volgens uw totalitaire visie mag een politicus geen kritiek meer geven op een wetenschapper. Een wetenschapper die continu zijn kar heeft gekeerd en wat het saldo is van de sterfgevallen die hij voorkomen heeft en diegenen die hij door nalatigheid en kortzichtigheid veroorzaakt heeft zal hopelijk in de toekomst duidelijk worden.

  14. Van Ranst, de aartsleugenaar zal het eens zeggen, maar ik weet het zonder dat Sam iets zegt dat je in het begin van deze pandemie gelogen hebt omdat Maggie de mondmaskers VERBRAND had (waarschijnlijk afgekeken van Van Den Broeke) net zoals Armand Pien destijds niets mocht zeggen over Tsjernobyl.
    Belachelijke linkse idioot!

  15. Welke vaccins?
    Trouwens MvR heeft nog nooit 1 mens behandeld, hij is geen arts, hij heeft de Eed van Hippocrates nooit afgelegd. Hij houd zich enkel bezig met virussen, cijfers en computermodellen. Wat de gevolgen zijn van zijn beslissing , daar trek hij zich niets van aan.
    Buiten de TV-virologen zijn er nog andere virologen en vaccinontwikkelaars, daar wordt jammer genoeg niet naar geluisterd.

  16. En weeral horen we uitdagen en verwijten van RANZIGE marc, maar geen FEITEN.
    Deze valse profeet zou beter moeten weten, los door de mand!!!

  17. Nochtans heeft MVR anderhalf jaar geleden zelf gezegd dat de mondmaskers nutteloos waren.
    En eigenlijk had hij gelijk. De mazen van de meest gangbare mondmaskers zijn zo’n factor 10 groter dan de aërosolen waar het virus zich op verplaatst. Die houden enkel speeksel tegen, maar dat aandeel in besmettingen is héél klein.

  18. Ranzige Marc moet best eens de binnenkant van zijn hersenpan checken.
    Zijn co-piloot Agusta Vdb heeft nog 60.000.000 tegoed van onuitgevoerde testen aan vetgevoerde virologen en andere mensen die ook logen.
    Los van een knalvol zilverfonds natuurlijk.
    De video is duidelijk, Marcsce is geen deskundige want hij had het maandenlang mis.
    Dit soort narcisten kunnen ze enkel gebruiken in Noord-Korea en andere PvdA-paradijzen…

  19. Het punt is … als je over/op meneerke Van Ranst ook maar één opmerking maakt of geeft … word je ofwel geblocked ofwel aangegeven aan de politie ofwel gedwarsboomd . Dit stukje pretentieus stukje mislukte dierenarts, die voor jou blijkbaar een ware GOD is, is een narcist pur sang. Met oogkleppen op of kop in het zand ziet je dat natuurlijk niet en mag dat stukje onbenul dus doen en laten wat ie wil.

  20. Neen, zowel apen, halfapen en wij Hominoidea, hebben een gemeenschappelijke voorouder. Ongeveer 6 miljoen jaar geleden splitste de tak zich af. Homo Sapiens is amper 200.000 jaar oud.

  21. Ernstig blijven Erika, Van Ranst ontwikkelt geen vaccins, hij bestelt er (onrechtstreeks). Of bent u het debacle van de honderdduizenden – door hém en niemand anders – aangeraden en gekochte vaccins GSK tegen de Mexicaanse griep al vergeten? De Mexicaanse griep die hij in zijn natte droom had gezien, niet verwonderlijk want “voor een viroloog als ik is élk nieuw virus leuk” (zijn woorden!), maar hier niets betekende.

  22. Die man stopt nooit met andere mensen te beledigen , wat een infantiel mannetje is dat toch !! die man zoekt constant de controverse op en denkt dat hij God is !! Slaapt hij nog goed na de zelfmoord ? van Jurgen Coninxck !! Denk het wel want kent geen scrupules ! V.Ranst blijf in uw labo die wij financieren en doe uw job waar wij u ook voor betalen in plaats van de TV stations af te schuimen !!

  23. Dat liegebeest heeft nog geen enkel mens gered. Wel integendeel duizenden mensen verkeerd geadviseerd op de beeldbuis dat nu zijn tweede woonst is. Hoeveel mensen zou hij daarmede naar het graf hebben geholpen?

  24. Sam? Leugens blootleggen. Vandaag wit, morgen zwart en overmorgen weet ik het niet : dergelijke prietpraat van een mediageile “prof” onder de aandacht brengen : niet iedereen durft het en wie het wél durft wordt door diezelfde prietprater de huid volgescholden met eigenschappen die best bij hemzelf passen. Zielige Marc.

  25. Erika, jij weet er ook totaal niets van. Van Ranst zegt zelf in voordrachten dat hij de waarheid manipuleert om mensen angstig te maken. Dat staat op video. Bij volgzame angsthazen als u werkt zijn strategie prima. De waarheid verdraaien is ook liegen, of ligt dat in uw bevooroordeelde poco-wereldje helemaal anders dan?

  26. Of je het nu met van Ranst of van Rooy eens bent of niet, kunnen wij Vlamingen nu eens niet als BESCHAAFDE mensen met elkaar van gedachte wisselen zonder dat er scheldwoorden bij te pas komen ? Laten we nu eens allemaal beleefd blijven. Is dat nu zo moeilijk ?

  27. Beste mensen,u zal waarschijnlijk tot uw grote ergernis en de mijne trouwens ook,gemerkt hebben dat Liesebeth,Erika,Hassan en soms ene Lambik niet verder komen dan ridicule,weinig verheven,bekrompen en zeer holle/niets zeggende opmerkingen er genoegen in scheppen om ons in de gordijnen te jagen.Ze durven zelfs hun volledige/echte naam niet vermelden.Deze manier van doen behoort nu eenmaal tot de strategie van linkse provocateurs/trollen? wiens gewicht van hun hersencellen kleiner is dan dat van een erwt.Reageer er niet meer op,je zal je veel beter voelen.We weten allemaal waar MVR voor staat:aanhanger van het extreem rode gedachtengoed zoals we terugvinden in China,Noord-Korea,Cuba,Belarus en Venezuela.Toen ene J.C op stap was en in de nabijheid van Mark zijn woning werd waargenomen-dat hebben de gesubsidieerde media ons toch wijsgemaakt,maar ik heb daar mijn twijfels over-werd hij veilig opgeborgen in een safe house.Hij,die altijd stoere praat uitbraakt,werd een bange wezel en had dit makkelijk kunnen weigeren!Voor hem heb ik nog dit:Als apen hoger klimmen willen,ziet men gauw hun blote billen!(Iemand die meer wil dan hij kan,maakt zich snel belachelijk).

  28. De Werners en co in ‘de gordijnen jagen’ is nu niet bepaald moeilijk hier aangezien ze het fenotype zijn van de VB aanhanger : anti-overheid en extreem dom en altijd met het schuim op de mond. Vooral Werner die telkens oproept tot opstand. (zelf durft hij niet uiteraard)

  29. Zijn instituut??? Wat voor flauwe zever wordt er toch gebracht door MVR-aanhangers. Bekijk en analyseer liever wat MVR verteld heeft van aanvang pandemie tot op heden, wees dan objectief in plaats van religieuze afhankelijkheid en onderdrukking te tonen…Wetenschappers die geen tegenspraak dulden zijn hun titel NIET waardig!

  30. Sam brengt bij gebrek aan een degelijke pers informatie naar voor die het Belgicistische regime ons onthoud of verdraaid. Zijn maatschappelijke bijdrage is dus nauwelijks te onderschatten en geeft onze kinderen misschien nog hoop op een vrije en open maatschappij zonder gedachtenpolitie.

  31. Zijn weliswaar hoge intelligentie heeft hem niet weerhouden om zijn communistische visie ruim te laten ventileren, zich te gedragen als een oen, op een geile en ziekelijke manier de camera’s op zoeken en op een hautaine manier zijn opponenten op de meest walgelijke manier af te slachten en verder de controverse te blijven opzoeken…… En ja….hij werkt voor een gekend labo. So what…..?

  32. Zijn weliswaar hoge intelligentie heeft hem niet weerhouden om zijn communistische visie ruim te laten ventileren, zich te gedragen als een oen, op een geile en ziekelijke manier de camera’s op zoeken en op een hautaine manier zijn opponenten op de meest walgelijke manier af te slachten en verder de controverse te blijven opzoeken…… En ja….hij werkt voor een gekend labo. So what…..?

  33. liesbeth scheelt er iets aan u dat u begint te dementeren dat u het al vergeten bent dat Van Ranst de mondmaskers overbodig vond en de andere verdraaiingen,als ik u was zou ik eens een dokter raadplegen.

  34. Liesbetje geilt precies op Van Ranst of zoekt ze aandacht door gewichtige taal te verkondigen ? Drie keer raden welke industrietak floreerde onder de coronacrisis en laat dat nu net de winkel van VR zijn.

Plaats een reactie

Delen