Nederlandse politie pakt klimaatactivisten op die snelweg willen blokkeren

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Vierde schietpartij op enkele weken tijd in Sint-Jans-Molenbeek

Wijnand Meeus

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-molenbeek heeft zich maandagavond opnieuw een schietpartij voorgedaan. Dat bevestigde het Brusselse parket aan Belga. Afgelopen weken deden zich in de gemeente al drie eerdere schietpartijen voor. Politie en parket onderzoeken nu of er een link is tussen de verschillende incidenten.

Wij kunnen bevestigen dat er op 25 oktober rond 21.10 uur op de Merchtemsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek twee schoten werden gelost”, zegt parketwoordvoerster Sarah Durant. “Daarbij is één slachtoffer gevallen, een persoon die in het been werd geraakt. Dat slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar.”

Verder liet het parket een perimeter instellen en liet het gerechtelijk labo en een ballistisch deskundige ter plaatse komen voor een sporenonderzoek. Daarnaast zullen ook de camerabeelden uit de omgeving worden onderzocht. “Het onderzoek is lopende en zal moeten uitwijzen of dit incident gelinkt kan worden aan de eerdere feiten die zich te Molenbeek hebben voorgedaan”, aldus het parket.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

3 gedachten over “Vierde schietpartij op enkele weken tijd in Sint-Jans-Molenbeek”

  1. Tiens, tiens, “Diversiteit is een verrijking” maar verplaatst wel het schietkraam van Sinxenfoor naar Hell Hole Brussels, meer bepaald naar dat district berucht om zijn terroristen kweek- vijver.

  2. Zou die man met het rode haar en die lange das uit de VS dan toch gelijk hebben? Deze “multiculturele gemeente” was ook al topleverancier aan IS, heeft de laagste vaccinatiecijfers, de hoogste criminaliteitscijfers…kortom in mooi Nederlands: een hellegat.

Plaats een reactie

Delen