De rechtbank in Namen oordeelt dat het Covid Safe Ticket onwettig is. (Belga)

De rechtbank in Namen oordeelt dat het Covid Safe Ticket onwettig is. (Belga)

Uncategorized

Vlaams Belang Jongeren lanceren petitie tegen coronapas

Pieter Van Berkel

De jongerenafdeling van het Vlaams Belang lanceert een petitie tegen “het invoeren van een pasjesmaatschappij”. Het Overlegcomité besloot deze week om het gebruik van het Covid Safe Ticket uit te breiden naar de horeca en fitnesszaken.

Het Overlegcomité besloot dinsdag om het Covid Safe Ticket uit te breiden naar binnensdeurse horeca-activiteiten, kleinere evenementen en fitnesscentra. Ook wordt de mondmaskerplicht opnieuw ingevoerd in winkels en publiek toegankelijke binnenruimtes van gebouwen. 

Volgens de Vlaams Belang Jongeren werd dat besluit genomen “in weerwil van alle wetenschappelijke indicaties en cijfers”. De jongeren wijzen er ook op dat de Vlaamse vaccinatiegraad tot de hoogste ter wereld behoort.

“Vlaams Belang Jongeren zijn verstandige jongeren. Wij zijn dus niet tegen vaccins, maar wij zijn wel voor persoonlijke vrijheid en burgerrechten”, klinkt het. “In tegenstelling tot andere partijen blijven wij dezelfde principes vertellen én hanteren. Wij passen voor een totalitaire samenleving waarbij burgers, als waren ze de politie, andere burgers moeten controleren. Wij blijven standvastig en consequent tegen een pasjesmaatschappij die de bevolking opdeelt in A- en B-burgers.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

28 gedachten over “Vlaams Belang Jongeren lanceren petitie tegen coronapas”

  1. Als ze verstandig zijn zoals ze claimen zouden ze begrijpen dat de gemeenschap boven het individu gaat.
    Om dezelfde reden staan er flitspalen overal en paaltjes op de Meir : omwille van de daden van enkele idioten

  2. Groot gelijk. Waarom moet de best presterende regio verstrengen terwijl als in Franstalig België de resultaten ( veel) slechter zijn er geen verstrenging zijn. 92% van de +12 jarigen gevaccineerd in Vlaanderen en het is nog niet voldoende. Men moet mij toch eens de logica uitleggen van het feit dat ik met mijn CovidSafe pas op café aan de toog mag hangen met 100 man zonder mondmasker ( gelukkig) maar wel een mondmasker moet dragen in een winkel waar maar een paar mensen zijn die 9 van de 10 ook gevaccineerd zijn. Deze logica ontgaat mij volledig.

  3. Schande, eerst de mensen laten kiezen en nadien straffen voor hun keuze, gestapo, Stalin?
    Hoeveel verschillende maatregelen zijn zr nu getroffen? nooit gehoord van mislukking, vergissing? En dan die ellendige figuur van Marc Van Ranst, die geniet van de belangstelling, idioot. Na al die onzin weet niemand nog niet of dat vaccin wel echt wel helpt, voor hoelang en voor wie, Ik zal niet toegeven onder druk en blijf weg uit café.

  4. Dat denken ze in Pyong Yang ook, dat “de gemeenschap boven het individu” (sic) zou gaan. Maar die numero uno, die koddig gecoiffeerde blaaskop zal dat wel “anders” interpreteren.

  5. 92% gevaccineerden en toch zo n stijging van “besmettingen” , waar zitten ze nu met hun “degelijke” vaccins ?? welke naïeveling trapt daar nog in ??
    verder is het toch brutaal oneerlijk dat gevaccineerden mekaar vrijuit mogen gaan besmetten (zie cijfers!) en ik als ongevaccineerde niet mee mag doen ??

  6. waarom zat onze Sterke Jan , straffe Jambon, helemaal in Dubai terwijl de pipo’s in de Wetstraat in zijn plaats over “zijn” volk beslissingen namen???
    N-VA heeft er dik gelegen voor mijn part , en hun leider (of is het “LIJDER” ) al helemaal , ik zeg dit met spijt in t hart !

  7. dream on – herinnering : het HPV-vaccin (baarmoederhalskanker vaccin) : de makers van dat vaccin betaalden miljarden (miljarden dollars) schadevergoedingen uit voor de schadelijke gevolgen van de bijwerkingen. dodelijke gevallen, meisjes voor gans hun leven in een rolstoel, meisjes die geen kinderen meer kunnen krijgen enz . Neem de moeite om eens op het net te gaan en de uitslagen van de Amerikaanse rechtbanken dienaangaande op te zoeken. Nog één vraag: heb je ooit al stilgestaan bij het feit waarom de c-vaccin makers juridische vrijstelling vroegen en kregen voor de mogelijke schadegevallen bij de bijwerkingen van hun product?

  8. dream on – herinnering : het HPV-vaccin (baarmoederhalskanker vaccin) : de makers van dat vaccin betaalden miljarden (miljarden dollars) schadevergoedingen uit voor de schadelijke gevolgen van de bijwerkingen. dodelijke gevallen, meisjes voor gans hun leven in een rolstoel, meisjes die geen kinderen meer kunnen krijgen enz . Neem de moeite om eens op het net te gaan en de uitslagen van de Amerikaanse rechtbanken dienaangaande op te zoeken. Nog één vraag: heb je ooit al stilgestaan bij het feit waarom de c-vaccin makers juridische vrijstelling vroegen en kregen voor de mogelijke schadegevallen bij de bijwerkingen van hun product?

  9. Sommige overheden ontzeggen een deel van hun bevolking toegang tot levensmiddelen, sommigen willen een deel van hun bevolking toegang tot werk(en inkomsten) ontzeggen.
    Sommigen ontzeggen een deel van hun bevolking toegang tot het sociale leven.
    Hoe noemt u dan deze overheden?

  10. Hoezo vrijheid? Je hangt vast aan een coronapas met vervaldatum. Vervalt de inspuiting, dan vervalt de pas. En aub, informeer uzelf. Geloof niet alles wat de media u wijsmaken. Die zeggen ook maar hetgeen ingefluisterd wordt. Informeer u over mRna. Dit zijn geen vaccins. Bij vaccins wordt er een deeltje van het virus geïsoleerd en gebruikt. Dat is hierbij niet het geval. Staat gewoon op de bijsluiter, te vinden op internet. Spike eiwitten komen in onze bloedbaan terecht en kunnen overal in het lichaam schade toebrengen. Corona willen bestrijden met deze ‘vaccins’ is gewoon iets ergs inruilen voor iets ergers

  11. Hallo, bent u op de hoogte dat een chip geinjecteerd is bij de mensen?????… zoals bij de dieren… het is niet gek maar de waarheid. Een gevacinneerd genereerd een code!!! U moet mij niet geloven maar u kan zelf de test doen: neem een “android” en doe uw bluethoot aan… u zal een reeks van cijfers en letters zien!!! Probeer als je alleen bent en met andere gevaccineerd en ook naast mensen die niet gevaccineerd zijn… Waar is de vrijheid met een chip??? Ik vind het heel erg voor jullie, het is net omgekeerd eingelijk, u heeft nu minder vrijheid voor de rest van uw leven. Maar het is uw schuld niet, hoor! De overheid heeft gelogen. Succes met uw nieuw vrijheid.

Plaats een reactie

Delen