De gewonde vrouw kort na haar val. Foto's Twitter en Shutterstock

De gewonde vrouw kort na haar val. Foto's Twitter en Shutterstock

Uncategorized

Vrouw zwaargewond na ruzie op bus: “Zij zegt kankermarokkaan, kijk wat er met haar gebeurt”

Simon Segers

Op de buslijn 610 tussen Antwerpen-centrum en Oelegem heeft een vrouw een zware hoofdwonde opgelopen nadat zij ten val kwam, mogelijk na een duw. De vrouw werd na afloop afgevoerd naar het ziekenhuis.

https://twitter.com/tomvangrieken/status/1453708155939086338

Een allochtone jongeman maakte amateurbeelden van het incident. Hier is te zien hoe er een discussie aan de gang is op de bus tussen een oudere vrouw en enkele omstaanders, waaronder een vrouw met een hoofddoek. De persoon die de beelden maakte, roept verschillende keren “racist” tijdens de ruzie. De buschauffeur zou uiteindelijk de ruziemakende reizigers hebben verzocht het voertuig te verlaten ter hoogte van de brug van de Noorderlaan. De vrouw is hierbij ten val gekomen en heeft de borduur van de halte geraakt, waarbij haar hoofdhuid zwaar beschadigd raakte, dat bevestigde een politiewoordvoerder. Het is mogelijk dat zij geduwd werd.

De beelden hervatten kort na de val van de vrouw, waarbij de allochtone jongeman jongeman luid tekeer gaat. “Zij zegt kankermarokkaan kijk wat er met haar gebeurt”, roept hij terwijl de vrouw kermend op de grond zit. Een omstaander vraagt hem vervolgens om te stoppen met filmen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

69 gedachten over “Vrouw zwaargewond na ruzie op bus: “Zij zegt kankermarokkaan, kijk wat er met haar gebeurt””

  1. Vreselijk! Ik leef mee met die vrouw! In een normaal land zou ze aangifte moeten doen en zouden de geweldplegers zwaar gestraft moeten worden. Maar dit is België, wat betekent dat mevrouw zelf een klacht wegens ‘racisme’ riskeert en de daders wellicht nog een bemoedigend schouderklopje bovendien krijgen.

  2. Diegene die hier verantwoordelijk voor zijn verdienen niks beter dan een geweldig pak slaag. Er gaat een tijd komen dat deze brabbeletters een fikse weerbots gaan krijgen. We moeten dat tuig dringend terug naar hun zandbak meppen. Dit kan enkel nog opgelost worden door geweld met geweldig meer geweld toe te passen.

  3. Geboren racisten bestaan niet. Maar je wordt het uit ervaring en dit gebeuren toont dit opnieuw aan. Jammer dat nog steeds zo veel idioten stemmen voor partijen die dit alles in stand houden.

  4. Dit is er ver over. Ik snap niet dat niemand het opneemt voor die vrouw, en die jongen die duidelijk van vreemde afkomst is gezien zijn spraakgebrek, tot de orde roept. Hij zoekt duidelijk de confrontatie op. Duidelijk geen respect voor (autochtone) vrouwen. Arm Vlaanderen.

  5. multicul een verrotting van het land bedankt hypocriete lakse politiekers met hun pamperbeleid .Alles voor de vreemden Het is tijd dat hier met die volksverraders van politiekers wordt afgerekend

  6. Ze zegt dat ze geslagen werd. Ondertussen spotten de klasbakken met haar. Beeld wordt erna gecensureerd en pas na de val terug verder getoond. Doe uw ogen open naiveling.

  7. Amaai, heel jammer voor deze vrouw.
    En hoor ze pochen, die onnozelaars, allochtoon gespuis, rot tot op het bot.
    Vechten is het enige dat ze kennen en profiteren van ons zuur verdiend geld.
    Buiten met zulke personen!!!
    @Liesbeth, jij bent duidelijk een linkse, woke, ga mee met hen naar hun thuisland, je zal vlug een ander gedacht krijgen!!!

  8. Ja, natuurlijk, geef hen maar het voordeel van de twijfel. Eén oplossing, dat zootje oppakken en terugsturen naar hun zandbak. Ze passen hier niet, zijn ongewenst en verrotten de omgeving. DUS WEG ERMEE

  9. Zelfs als ze niet geduwd werd is de zichtbare bejegening al voldoende om walg op te wekken bij niet-geïndoctrineerde woke mensen.
    Bij zulke barbaarse behandeling is een wat oudere vrouw normaal behoorlijk overstuur, wat zeker heeft meegespeeld bij haar val, ook als ze niet geduwd werd. Hoe zou je zelf zijn, moreel verheven Liesbeth?

  10. fijne wat er ook gebeurt is zij is wel het slachtoffer van het geweld en wat meer is dat ik ziek word van zulke zielige mannekes als u die altijd de verdedeging van dat gespuis op nemen.

  11. Volgens de politie en De Lijn zijn er beelden van het incident die men zal analyseren.
    Veel reacties in de trent waarom werdt deze mevr. Niet geholpen..wel we zijn zodanig geëvolueerd dat het rijk der multicul de klappen van straffeloosheid weet te hanteren, ,het magische woord racisme.
    Wanneer bruin spul de bus betreed zie je de passagiers verstijven van angst want dat bruin spul is nooit alleen om Boel te maken.
    Op lijn 610 is het al zover dat het bruin spul zitplaatsen bezet houd voor hun huiskerende dienstencheques werkende kopvodden. Zij bepalen.
    Het zou goed zijn dat er incognito een aantal veiligheid mensen medepassagiers zijn ,want ik heb het eens meegemaakt dat er onverwachts een aantal kleerkasten van De Lijn controles uitvoerden waar dat bruin onbetaald spul langs ramen en deuren de vlucht namen .
    Verder kan ik enkel verachting voelen om dergelijke laffe daad want ik zie een vrouwtje op weg om boodschappen, waarschijnlijk nog in de meest goedkope supermarkt waarvoor zij het openbaar vervoer broodnodig had
    Verachtelijk volk,,,

  12. Denkt u nu echt dat wij dit niet beu worden!Als de bom ooit ontploft zullen ze u ook niet ontzien.Trouwens durft u ’s avonds alleen tussen de “woonblokken” van de Luchtbal aan de Noorderlaan rondlopen?

  13. Er is wel nog zoiets als schuldig verzuim!Het zou eens een oude Marokaanse met een kopvod moeten geweest zijn.Somers en co hadden haar reeds bezocht in het hospitaal met een doos suikerkoekjes.

  14. liesbethje,tegen een marokkaan zeg je terrorist en hij zwijgt onmiddellijk,dat zeg ik iedere keer als er zo’n bruine aap mij bekijkt,en het werkt,maar je moet het zeggen en ze druipen af.

  15. Oerdom want je kan niet lezen , het filmen is herbegonnen na de val ! zegt toch genoeg , en als het een allochtone vrouw was stond gans links woke Vlaanderen op zijn kop, en stonden de politici zich te verdringen voor de camera’s van de linkse zenders VTM en de VRT!! En nu is het maar een autochtone en windstil aan die zijde , ze spuwen in de hand die hun voed !!

  16. @Stephen Doe geen moeite om te reageren op dat fake account van Liesbeth. Ze duikt in alle reacties op om haar elitair links gedachtengoed te promoten. Gewoon negeren dan stopt dat vanzelf ;-).

  17. Moet ik uw vraag beantwoorden? Diegenen die steeds het woord “racist” in de mond nemen zijn de grootste racisten onder ons! Dit hebben we te danken aan onze politieke lafaards die hen dit woord cadeau hebben gedaan om het te pas en ten onpas te gebruiken in hun voordeel uiteraard!

  18. Het PoCo-Systeem zal zich weer in 1001 politiek-correct bochten wringen om over de Linkse schouder weg te kijken indien autochtonofoob racistisch geweld zou betrokken zijn. Er dient een Rechtse Liga vd Rechten vd Autochtone Slachtoffer Mens” opgericht !

  19. heeft veel geholpen ginder. Ondanks technisch overwicht, agent Orange en massale (illegale) bombardementen heeft, net als recent in Afghanistan zich teruggetrokken met staart tussen benen.

  20. Ik zeg gewoon : onderzoek afwachten en de bron lezen. We waren er niet bij dus op basis van vaag filmpje en half gekopieerd artikel is het moeilijk conclusies trekken. Als dat links is tja …

  21. Schrik om onterecht gestigmatiseerd te worden als vermeend “racist”(sic) want minstens de perceptie wordt gecreëerd dat autochtonen tweede rangsburgers zijn voor het PoCo-Systeem.

  22. Ik kwam gisteren ook met bus 610 van ’t stad. Er stapten 2 Marokkaanse meisjes op die tegenover mij gingen zitten. Ze deden hun mondmaskers naar beneden en begonnen te babbelen. Toen ik beleefd vroeg om deze op te zetten, begon de éne mij uit te lachen en de andere te hoesten. Ik ben ergens anders gaan zitten, maar ze bleven mij uitlachen en belachelijk maken voor heel de bus. Heeft heilige Liesbeth daar ook een excuus voor?

  23. Diepbedroefd ben ik voor wat die vrouw heeft moeten doormaken.…. zou haar graag een bloemetje laten afgeven …. ik durf al jaren niet meer op een bus of een trein .Overal kijk ik rond en achter mij want je wordt door hen in gaten gehouden en belaagd. Je kan nergens in de steden en randgemeenten meer komen die marokanen/afrikanen zijn overal en altijd in groep .
    Het zijn ook de enige die terroriseren …daar kan ik en mijn familie en vrienden al een lijvig boek over volschrijven .. ..
    IK BEN BANG in mijn eigen land want politie weigert veelal ons hulp te verlenen (meermaals meegemaakt dat ze niet willen ter plaatse komen)
    De politieke elite van de minderheidspartijen gedogen deze gebeurtenissen omwille van electoraal nut……ondertussen zuigen ze ons en het systeem leeg zie maar bv om er maar één te noemen het wit konijn van open VLD etc…
    Wacht maar 2024 is niet zover meer ….misschien vlugger als ondertussen de regering valt over de hongerstakers die weeral in de media komen met hun bedden in onze kerken en Sami M.uitschelden voor leugenaar.…..voor ons Christenen is de kerk op slot

  24. Beste Liesbeth, wat maakt het uit? Mogelijk geduwd, weldegelijk geduwd. Er zit een vrouw bloedend op de grond voor je voeten te schreeuwen van de pijn en je enige reactie is filmen, lachen en haar uitjoelen als een beest? Dit zijn geen mensen, dit zijn effectief nog wilde beesten. En van individuen als u moet ik kotsen. Mensen die automatisch de slachtoffer-kaart trekken omdat de “MOGELIJKE” geweldplegers een kleurtje hebben. Dit zijn geen MOGELIJKE geweldplegers. Iemand in nood, die gewond is, hulp weigeren maar wel staan uitlachen en uitjoelen dat ís geweldpleging. Word toch eens wakker… Denk je dat deze mensen jou zouden verdedigen als het er op aan kwam? En al heeft die vrouw daarvoor een opmerking gemaakt, wat maakt het uit? Hoeveel keer denk je dat ik al “vuile hoer” heb moeten incasseren van zo’n groep? Omdat ik niet op hun avances wil ingaan. Geeft mij dat het recht om zo tekeer te beginnen gaan? Het is een pest, een plaag. En de reden waarom ik al jaar en dag op Vlaams belang stem. Omdat onder hun beleid zulke mensen de straf zouden krijgen die ze verdienen en niet een halfbakken berisping, gewoon omdat ze een kleurtje hebben en anders de racisme kaart trekken. IEDEREEN, ELKE crimineel moet correct gestraft worden. Ook die met een kleurtje. Dat geeft je geen vrijgeleide om je zo te gedragen als in dit filmpje.

Plaats een reactie

Delen