BRUSSELS, BELGIUM - NOVEMBER 21 : Antivax demonstration against the Covid Safe Ticket is organised in the centre of Brussels 21, 2021 in Brussels, Belgium, 21/11/2021 ( Photo by Didier Lebrun / Photonews

Binnenland politiek

35.000 mensen op straat tegen coronapas

Pieter Van Berkel

In Brussel kwamen zondag meer dan 35.000 mensen op straat om te betogen tegen de coronapas. Dat zijn er 10.000 meer dan bij de klimaatmars van vorige maand. In de marge van de betoging sloegen hooligans en Brusselse jongerenbendes aan het rellen. De ‘mars tegen de coronapas’ werd georganiseerd door Samen voor Vrijheid, een koepelorganisatie ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen