De Croo & Castex (Belga)

De Croo & Castex (Belga)

Uncategorized

De Croo, Wilmès, Van Quickenborne, Dedonder en Verlinden in quarantaine

Belga Press Agency

Premier De Croo en ministers Wilmès, Van Quickenborne, Dedonder en Verlinden gaan in quarantaine, nadat ze maandag contact hadden met de Franse premier Jean Castex, die maandagavond positief testte op Covid-19. Dat meldt het kabinet van De Croo.

De ministers zullen een PCR-test afleggen en blijven tot na het negatief testresultaat in quarantaine.

“De Franse premier Castex heeft vanavond aan premier De Croo laten weten dat hij positief heeft getest op corona na een hoogrisicocontact met zijn dochter“, meldt de woordvoerder van premier De Croo.

“Aangezien premier De Croo maandag de Franse premier heeft ontvangen voor een Belgisch-Frans veiligheidsoverleg, heeft hij onmiddellijk zijn activiteiten onderbroken. Hij zal zich woensdag laten testen en blijf tot na zijn testresultaat in quarantaine. Ook de andere betrokken ministers (minister Wilmès, minister Van Quickenborne, minister Dedonder, minister Verlinden) zullen een PCR-test afleggen en blijven tot na het negatief testresultaat in quarantaine”, klinkt het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

8 gedachten over “De Croo, Wilmès, Van Quickenborne, Dedonder en Verlinden in quarantaine”

  1. Dat ze gvd ook binnenblijven hé, verplicht thuiswerken invoeren, behalve voor die kl**tzakken zeker. Men kan perfect met video vergaderen, zoals bij andere bedrijven. Mogelijke besmetting… hopelijk… misschien… een gedachte… . 👿

  2. En waar gaan ze dit weer voor misbruiken? Om de bevolking nog banger te maken, en aan te sporen om de maatregelen strikt te volgen. De versteningen die er zitten aan te komen moeten ondersteund worden met dit soort berichten. Ik heb in het verleden nooit gehoord of gelezen over politici di een dafalganneke moesten nemen omdat ze de griep of keelpijn hadden. Pure “sfeermakerij”.

  3. De ministers die onder vuur liggen moeten ineens in quarantaine ,voor hun ideaal om op geen lastige vragen te moeten antwoorden,of zou dit geënsceneerd zijn?W Imbrechts Middelkerke.

  4. Bevestigd dat nu dat de Elite nog steeds niet ingeënt is en de vaccinaties dus niet veilig zijn ? De Elite mag niet ziek worden maar het voetvolk wel ? Je hoort er maar weinig over maar ik krijg stilaan de indruk dat het wel zo is. Wat gaan ze ons dus nog allemaal wijsmaken ?

Plaats een reactie

Delen