Afbeelding illustratief - Afbeelding: Shutterstock

Afbeelding illustratief - Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

Duitsland: twaalf mannen met migratieachtergrond verdacht van groepsverkrachting

Niels Geerinck

Vorig jaar werd in het Stadtpark van de Duitse stad Hamburg een 15-jarig meisje verkracht. In de nasleep van het onderzoek bleek dat er twaalf verdachten aan het misdrijf deelnamen. Dat meldt de Duitse krant Bild.

Het onderzoek in de verkrachtingszaak besloeg bijna 14 maanden, maar nu komen er nieuwe details bovendrijven. In september 2020 werd een 15-jarig meisje verkracht en mishandeld in het park van Hamburg. Momenteel worden twaalf mannen, allen tussen 16 en 20 jaar, verdacht. Volgens het Parket van Hamburg hebben tien van de twaalf verdachten een migratieachtergrond. Alle verdachten zijn momenteel op vrije voeten.

Groepsverkrachting

Een jaar geleden wandelde het meisje door het Stadtpark, ze was onderweg naar huis en kwam van een verjaardagsfeest. Zodoende was ze onder invloed van alcohol. Een van de verdachten trok niet veel later het meisje in het struikgewas, waar hij haar vervolgens verkrachtte. Daarna zou hij ook zijn vrienden gebeld hebben om zich te komen vergrijpen aan het minderjarig slachtoffer. Een van de verdachten zou zelf beelden hebben gemaakt van de verkrachting, maar daarover konden de autoriteiten nog geen bevestiging geven.

Volgens de verklaring duurde de verkrachting bijna 2,5 uur. Na afloop werd het meisje nog bestolen van haar mobiele telefoon en haar portemonnee. Bij het onderzoek na de feiten werden meer dan negen verschillende spermasporen aangetroffen, waarna de politie huiszoekingen deed bij de verdachten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

27 gedachten over “Duitsland: twaalf mannen met migratieachtergrond verdacht van groepsverkrachting”

  1. op vrije voeten? Dat maakt het wel zo makkelijk voor de vader om, met een paar vrienden in witte outfit een ‘praatje’ te gaan slaan met de daders?
    In Mexico vindt men ook regelmatig lijken aan bruggen met een waarschuwing.

  2. Hoe kan iemand met daders van een dergelijke misdrijf nog medelijden hebben?! Ze “een 2e kans” geven? Waarom? Het meisje is heel waarschijnlijk getraumatiseerd voor de rest van haar leven. Ziek, gewoon ziek, om kotsmisselijk van te worden. 😢😢😢

  3. Ja waarschijnlijk zelf met deze jongens mee gegaan en achteraf huilen. Ik krijg het van dit soort mensen! dat ouders hun kind eens beter opvoeden i.p.v. van ze op 13-14jarige leeftijd porno te laten kijken op de gsm zonder controle.

  4. Zou een Rechter hen durven veroordelen en zo riskeren onterecht het stigma van vermeend “racist”(sic) of “xenofoob” opgespeld te krijgen want het zou zeker politiek-correct moeten blijven, toch ?

  5. Liesbeth, gij wilt dergelijke lieden (als ze inderdaad schuldig blijken te zijn) nog een aantal kansen geven misschien, ze opnieuw loslaten in de maatschappij met het wijsvingertje omhoog met daarbij “… en dit nu nooit meer doen hé!” of wat? Al eens gedacht aan het slachtoffer? Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Voor zo’n zaken is dit de nagel vlak op de kop! En van mijn part mag dat op de daders hun kop ook.

  6. nee het rot volk in europa zit die vrouwen nemen als seks poppen zwaarder straffen voor verkrachting minderjarig of niet slachtoffer minimmum 15 jaar cel volledig uitzitten

  7. Straks ga je nog dat geboefte gelijk geven.
    Maar ja, dat behoort bij hun cultuur….meisjes en vrouwen
    worden niet gerespecteerd.
    Ooit werd door iemand gezegd : ze komen onze cultuur verrijken !
    Hun inderdaad rijke cultuur is al vele eeuwen ten onder gegaan
    door toedoen van hun ideologie en gedweep met hun profeet.
    Om onze cultuur te verrijken moeten ze zich eerst een tiental jaar wijden aan wat onze cultuur precies inhoudt.

Plaats een reactie

Delen