Joe Biden - Afbeelding: Photonews

Joe Biden - Afbeelding: Photonews

Uncategorized

Flatulente Joe Biden vormt het gespreksonderwerp op klimaattop in Glasgow: “luid en onmogelijk te negeren”

Niels Geerinck

Op de klimaatconferentie in Glasgow waren de toekomstige emissiedoelstellingen niet de enige vormen van uitstoot die ter discussie stonden. Zo zou de hertogin van Cornwall erg in verlegenheid zijn gebracht door een “erg luide en onmogelijk te negeren” scheet van de Amerikaanse president Joe Biden.

Dat bevestigde een ‘goed geïnformeerde bron’ aan de Britse krant Daily Mail.

Het voorval gebeurde maandag tijdens een ontmoeting tussen de president en de hertogin op de receptie in de Kelvingrove Art Gallery. Onder de aanwezigen waren tevens de echtgenoot van de hertogin: prins Charles en de Britse premier Boris Johnson.

Het onderhoud tussen Biden en Camilla zou zijn opgeschrikt door een flatulent intermezzo van de Amerikaanse president. “Het was lang en luid. Onmogelijk om te negeren”, zo zegt de bron. “Camilla kan er nog steeds niet over zwijgen”, zo voegt die toe.

Het is al het tweede incident op rij tijdens de COP-26, waarin Biden de hoofdrol speelt. Zo deed hij enkele dagen voordien zijn door Trump gegeven bijnaam “Sleepy Joe” alle eer aan, door in slaap te vallen tijdens de opening van de klimaatconferentie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

10 gedachten over “Flatulente Joe Biden vormt het gespreksonderwerp op klimaattop in Glasgow: “luid en onmogelijk te negeren””

  1. Dit is niet het enige dat erop duidt dat hij te oud is.
    Tijdens vergaderingen en speeches moet hij al het speeksel uit zijn mondhoeken halen, hij is echt overtijd, versleten.
    Ik heb nooit begrepen dat de USA citizens dergelijke oude man verkozen hebben, tenzij door kiezersbedrog (stemmen per brief).
    Die oude man kan zijn termijn niet uitdoen.

  2. U kent blijkbaar de Amerikanen niet. Ze zijn misschien niet eens over hun president maar wanneer de VS moest bedreigd worden, staan ze er allemaal, zij aan zij. Het gedrag van de bevolking in sommige wijken van de grootsteden komt niet overeen met het gedrag van de algemene bevolking. Maar de pers toont ons ook maar zoveel. Ik heb de Amerikanen uit eerste hand leren kennen, blank en zwart, en het waren stuk voor stuk bekwame mensen die ook nog eens iets inzetten met hun gemeenschap.aarbij bedoel ik hun wijk, dorp of stad.

  3. Waarom doet de “Westers Beschaving” toch zo denigrerend over een biologisch bijproduct van elkeens’ verteringsmechanisme, niemand ontsnapt er aan ? Tijdens mijn verplichte legerdienst deden wij soms competitie “om ter luidst” na inname van het nodige geestrijk vocht, spannend en jolijt bij de vleet voor jonge gasten.

Plaats een reactie

Delen