Illustratie

Uncategorized

Huiszoekingen na extreemrechtse boodschappen in militaire kazernes en bij militairen thuis

Wannes Neukermans

In drie militaire kazernes en acht privéwoningen van militairen zijn woensdagochtend huiszoekingen uitgevoerd. Dit gebeurde in het kader van een onderzoek naar extreemrechtse boodschappen die mogelijk kunnen aanzetten tot terreurdaden. Dat melden verschillende Franstalige media, en wordt ook bevestigd door het federaal parket.

RTBF meldt dat de huiszoekingen plaatsvonden in de school voor onderofficieren in Sint-Truiden en in de kazernes van Oud-Heverlee en Florennes. Het gaat om een onderzoek naar het verspreiden van extreemrechtse boodschappen die mogelijk kunnen aanzetten tot terreurdaden. Niemand is bij de huiszoekingen opgepakt.

Het parket geeft later op de dag meer informatie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

8 gedachten over “Huiszoekingen na extreemrechtse boodschappen in militaire kazernes en bij militairen thuis”

  1. Hoe zit het met het (tiental)salafisten die worden opgevolgd door ADIV?Een viertal waren trouwens actief binnen de radicale islam.Na het geklungel van ADIV in de zaak J.C willen ze hun blazoen oppoetsen.

  2. Het Systeem bibbert van angst voor ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024 omdat Rechts in de peilingen buitengewoon goed scoort. Bemerk dat “een Vilvaldistische kat in een zak maakt rare sprongen”

Plaats een reactie

Delen