Uncategorized

“Maatregelen én strenge handhaving”, eist Vandenbroucke in Kamer

Redactie PAL

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke wil dat het Overlegcomité morgen maatregelen in alle sectoren neemt. Aanleiding zijn de coronacijfers die nog steeds stijgen en de gesloten bedden in intensieve zorg.

Vandenbroucke begon zijn toespraak in de Kamer met een update over de ziekenhuiscijfers. Daar liggen nu bijna 2.700 mensen, waarvan 557 op intensieve zorg. Daarmee wordt volgens de Vooruit-minister de cruciale drempel van 500 ingenomen bedden op intensieve zorg overschreden. Vervolgens benadrukte hij dat er ook nog eens 169 bedden op intensieve “gesloten” zijn omdat er niet genoeg ziekenhuispersoneel is om die mensen te verzorgen. Reden daartoe zijn burn-outs of verplegend personeel dat zelf besmet is.

Deze zaken leiden er volgens Vandenbroucke toe dat het Overlegcomité morgen ingrijpende maatregelen moet nemen in alle sectoren, mét strenge handhaving. Hij gaf daarbij geen extra info over welke maatregelen dat dan moeten zijn. Het is echter duidelijk dat een verplichte vaccinatie op tafel ligt, zoals hij al eerder deed uitschijnen en waarvan nu ook de PS voorstander blijkt te zijn. Daarnaast liggen de verlaging van de minimumleeftijd voor de mondmaskerplicht, de verplichting tot telewerk en een derde prik voor de gehele bevolking op tafel.

Vandenbroucke eindigde met een boodschap aan wie zich vragen stelt bij de verstrenging van de maatregelen ondanks de hoge vaccinatiegraad. Volgens hem zaten we zonder de vaccins nu in een volledige lockdown en zouden er zich taferelen voordoen die erger zijn dan in Bergamo. Hij sloot af met een waarschuwing: “Wie niet gevaccineerd is heeft een veel grotere kans om in het ziekenhuis te belanden. Daarom moeten we zoveel mogelijk vaccineren én maatregelen nemen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over ““Maatregelen én strenge handhaving”, eist Vandenbroucke in Kamer”

  1. “Er moeten morgen ingrijpende maatregelen genomen worden in alle sectoren, mét strenge handhaving.’
    m.a.w. hij bedoeld hiermee, dat de pandemiewet in werking treed, zodat de Porno-croo en Co vanaf dan alles kunnen opleggen en zelfs geen rekening meer hoeven te houden met onze rechten die in de grondwet staan. We zien zo’n wet in meerdere landen opduiken, in opdracht van de _ _ (jullie mogen 28 keer raden)

  2. ” European vaccine action plan “2015-2020 ( voorgesteld op de universiteit van Antwerpen 2015 ) …
    Wat werd daar beslist ? … op welke pijlers werd dit beleidsplan geconstrueerd ?
    En wat zien we vandaag ?

  3. Verplicht vaccineren in verboden!
    Wat een akelige trekjes die sossen krijgen.
    Het hele zaakje stinkt naar communisme…
    Verplicht vaccineren, dan staan ze aan vdb zn huis en dat gaat niet zijn voor een pint te drinken.
    Dat de regering gewoon toegeeft dat ze een fout hebben gemaakt met die “vaccins” (gen therapie)
    Het enige wat ze nu willen is de controlegroep elimineren zodat er geen basis is om gegevens mee te vergelijken.
    Dan kunnen ze het altijd op een nieuwe variant steken.
    En de kinderen zijn de volgende slachtoffers…

  4. Dit is een vorm van massahypnose, een psychologische methodologie om te helpen bij het verminderen van angst die in de eerste plaats is opgezweept door de media en een stelletje onverkozen tirannen van de regering.
    Het is de 21e eeuwse versie van massahysterie. Als het zo goed werkt met COVID-19, hoe goed zou het dan kunnen werken met nog meer verwoestende campagnes van indoctrinatie en onderwerping die zullen volgen?

  5. Ik lees de laatste tijd geen MSM kranten of sites meer. Enkel de ‘alternatieve’. Maar, ofwel zijn dat enkel fake-news sites, en laat ik mij langs achter in mijn virtuele poes naaien, ofwel gebeuren er wereldwijd toch zeer mensonwaardige misdaden tegen de menselijkheid met deze vaccinatie-dwangcampagnes.
    Ik bedoel met alternatieve sites: frontnieuws.com, palnws.be, pnws.be, doorbraak.be, tscheldt.be, en nog eens zoveel Amerikaanse en Franse sites.
    Als er 10% waar is van wat die alternatieve sites vertellen, waarom zouden politieke partijen, vakbonden, gemeenschappen van geneesheren, specialisten, advocaten, biologen, sociologen, epidemiologen en ga maar door, zich dan niet organiseren, crowdfunden om de verschillende Staten voor de rechtbank te brengen tegen deze dwang, en afpersing ( Vaccineren of Job kwijt ), vanwege de regering? Waarom geen klachten tegen de MSM vanwege een gebrekkige voorlichting met als doel mensen te beïnvloeden? Waar zijn onze grote leiders?

  6. VDB heeft duidelijk ambitie en wil hogerop: er zal voor hem een plekje gereserveerd worden in het EU-gesticht voor politici-met-een-crimineel-verleden. Hij voldoet al zeker aan de 2 hoofdvereisten: 0%-gehalte aan democratische behoefte bezitten en 2. nooit enige blijk gegeven hebben om rekening te houden met het (zwaar afdragende) individu. In een beschaafd en zichzelf enigzins respecterend land had deze corrupte geldverbrander per definitie nooit nog in aanmerking kunnen komen voor enig mandaat of overheidsbetaald vehikel: in Belgie spelt zo iemand doodleuk de les aan het onnozele plebs en zegt daarbij ook nog eens hoeveel ze hem zullen dienen te betalen voor ‘die lessen’. Begrijpe wie kan, maar dat steeds minder burgers hunne nikkel willen blijven afdraaien voor dit land is alleszins heel verklaarbaar. Nog 15 jaar en er zijn nog uitsluitend profitariaat en overheidsafhankelijke burgerij en bedrijven over.

Plaats een reactie

Delen