Brussels, Belgium - August 20: Sammy Mahdi pictured during the press conference on the repatriation of evacuees from Afghanistan. August 20, 2021 in Brussels, Belgium, 20/08/2021 ( Photo by Christophe Licoppe / Photonews

Exclusief voor abonnees

Moeten de migranten aan de Poolse grens binnengelaten worden?

Pieter Van Berkel

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) vindt dat de migranten aan de Pools-Wit-Russische grens een asielaanvraag in de Europese Unie moeten kunnen indienen. De rechtse oppositie vermoedt de invloed van Groen op het migratiebeleid van de regering-De Croo. De Europese Unie vaardigde vorig jaar sancties uit tegen Wit-Rusland als reactie op de betwiste ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen