Ter illustratie (Shutterstock)

Ter illustratie (Shutterstock)

Uncategorized

Syriër steekt drie mensen neer in Duitsland

Damien Segers

Vanochtend is in Neurenberg in de Duitse deelstaat Beieren een mesaanval gepleegd door een 27-jarige Syriër. Zaterdagochtend omstreeks negen uur sloeg de dader toe in een IC-trein. Hij is ondertussen aangehouden. Dat meldt Die Welt.

Bij een mesaanval in een IC-trein tussen Regensburg en Neurenberg zijn drie mensen ernstig gewond geraakt. De politie meldt dat de vermoedelijke dader, een 27-jarige Syriër, gearresteerd is. Er zouden geen medeplichtigen zijn. Tot dusver zijn er geen aanwijzingen voor een politiek of terroristisch motief. De dader zou zich volgens veiligheidsbronnen al voor de mesaanval “psychologisch opvallend” hebben gedragen. Het Openbaar Ministerie in Neurenberg-Fürth heeft een onderzoek ingesteld.

De gewonden zijn drie mannen van 26, 39 en 60 jaar. Volgens de politie zijn zij buiten levensgevaar. Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer sprak zijn afschuw uit, maar roept op tot kalmte. Verder sprak hij zijn medeleven uit naar de gewonden en wenste hij ze een spoedig herstel toe.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Damien Segers is masterstudent geneeskunde met een breed interessegebied. Zo focust hij zich naast gezondheid en wetenschap onder andere op politieke ontwikkelingen in Duitsland. 

13 gedachten over “Syriër steekt drie mensen neer in Duitsland”

  1. En ze blijven in dit Europa deze criminelen maar de hand boven houden. Heel Europa is vergiftigd met dit soort incidenten die het liefst door regeringen en media geheim worden gehouden. De bevolking mag absoluut niet weten welke bedreiging deze zogenaamde migranten meebrengen.

  2. “Tot dusver zijn er geen aanwijzingen voor een politiek of terroristisch motief. De dader zou zich volgens veiligheidsbronnen al voor de mesaanval “psychologisch opvallend” hebben gedragen”. Werkelijk???

  3. Hokus pokus pats, uit de PoCo-vooroordelen mand gegraaid etiket ; het gaat om “een gestoord individu”(sic), PoCo-eufemisme voor “terrorist” want dergelijke bewering is immers “xenofoob”(sic) op de politiek-correcte keper beschouwd.

Plaats een reactie

Delen