Nederlandse politie pakt klimaatactivisten op die snelweg willen blokkeren

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Twee gewonden bij schietpartij in Sint-Truiden

Wijnand Meeus

Bij een schietpartij in Sint-Truiden vielen deze nacht twee gewonden. Enkele mannen vielen een bar op de Luikersteenweg binnen. Daarna kwam het tot schermutseling met de uitbater. Hij en drie anderen werden gearresteerd.

Omstreeks 0.30 uur vielen enkele mannen de bar op de Luikersteenweg binnen, waarna het tot een schermutseling kwam met de uitbater. “Het is nog onduidelijk hoeveel mannen de bar binnenvielen”, klinkt het bij Pieter Strauven van het parket Limburg. Er wordt nu onderzocht wie er exact geschoten heeft. Twee mannen die de bar binnenvielen werden met schotwonden naar het ziekenhuis overgebracht. Hun situatie is stabiel.

De andere gearresteerde mannen werden voor ondervraging naar het politiekantoor van Tongeren gebracht. Wat de exacte aanleiding was en wie er allemaal betrokken was is nog onduidelijk. Het parket van Limburg is nog steeds met het onderzoek bezig. Momenteel is er nog geen onderzoeksrechter aangesteld. 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

1 gedachte over “Twee gewonden bij schietpartij in Sint-Truiden”

Plaats een reactie

Delen