Uncategorized

“Vanaf nu tampons in mannentoiletten”, beslist Schotse regering

Redactie PAL

De Schotse regering heeft beslist dat in de toiletten die gebruikt worden door ambtenaren nu ook gratis tampons voor mannen ter beschikking zullen worden gesteld. Dat schrijft RT. Ook worden nog enkele andere opvallende maatregelen genomen.

Schotland was het eerste land ter wereld dat maandverbanden en tampons gratis maakte. Er werd namelijk geoordeeld dat het een recht zou moeten zijn voor iedereen om gemakkelijk toegang te hebben tot deze producten. Nu gaan ze dus nog een stapje verder, waar in toiletten die gebruikt worden door ambtenaren ook voor mannen gratis tampons zullen beschikbaar zijn.

De regering stelde een document op van 209 bladzijden waarin verschillende zaken worden opgesomd die gedaan worden om de gelijkheid op de werkvloer te vergroten. Zo wordt vanaf nu ook aanvaard dat mannen last kunnen hebben van menstruatiepijnen of dat transgenders de aanspreektitels “Mr” of “Mrs” niet meer moeten gebruiken in de computersystemen van de staat. Ten slotte wordt het woord “moeder” niet meer gebruikt in wetgeving rond moederschapsverlof.

Niet iedereen is echter opgezet met de nieuwe maatregelen. Zo stelt iemand zich de vraag hoeveel transgendermannen aan de slag zijn bij de regering en of de nieuwe regel dus wel nodig is. Daarnaast is iemand anders van mening dat er beter geld zou gaan naar echte problemen die vrouwen raken, en niet naar een poging om de gelijkheids-index te verhogen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




23 gedachten over ““Vanaf nu tampons in mannentoiletten”, beslist Schotse regering”

  1. Geweldige regel stel je voor je hebt als man het plat skijt van een bedorven kip kebab. Je hebt uren op de pot gezeten en je gaatje doet pijn. Dan is het toch een hele opluchting als je het platte sap kan afremmen met een tampon. Naar mijn mening is dit even belangrijk als het cst.
    Uw dictator heeft gesproken!

  2. En vibrators in vrouwentoiletten ? En vertroebelde spiegels in transgendertoiletten ? En een verbod op hersenactiviteit in t schots parlement ( of was er dat al en is dat de oorzaaak van die zever ? )

  3. Een handleiding van 209 bladzijden. Om zich de vaardigheid van het plaatsen van tampons eigen te maken? Van oudsher gerokt, zonder kleding eronder, doet een windstoot uit het oord waar de zon niet bij kan de kilt uitwaaieren en onthult hoe het zaakje in elkaar steekt. Schots en scheef staat de westerse wereld op zijn kop en gaat aan collectieve waanzin ten onder.

  4. Ik ken iemand die nog gaat beweren dat transgenders ook maanstonden kunnen krijgen. Misschien transgenders ook de pil voorschrijven, voor de mannen die zich tot vrouw hebben laten ombouwen hé. Zo gaan we stilletjes aan de ultieme gelijkheid bereiken.
    Hoe blijven ze het verzinnen.

  5. Heel dit Woke Circus is niets meer dan een stelselmatige afbraak van de huidige cultuur en vervolgens verzwakking / ontmannelijking van de maatschappij !
    Het overgrote deel van de wereldbevolking vindt dit degoutant , en in het verlengde daarvan is het percentage LGBTQIA+ adepten in diezelfde wereldbevolking verwaarloosbaar !
    Ik zowel als zovelen de laatste afgelopen 30 jaar zijn het altijd gewend geweest dat er b.v. zoiets als homoseksualiteit bestond , en kenden of kennen zelfs persoonlijk mensen met een andere geaardheid , dat is altijd iets geweest waarvan velen niet meer opkeken of zich persé vragen bij stelden , in tegendeel ! Maar die LGBTQIA+ en Woke beweging zijn niets meer dan dogmatische ideologieën , ideologieën die haaks staan op de grondstroom van de bevolking . Logischerwijs vraag je jezelf dan af hoe het komt dat deze toch zo zwaar gesubsidieerd en gepropageerd worden door media en politiek , alsook waarom ze zoveel middelen ter beschikking krijgen ! Naast o.a. massamigratie zijn deze bewegingen niets meer dan middelen om een doel te bereiken , en het doel is namelijk de maatschappij ontwrichten en verzwakken d.m.v. omvolking en cultuurafbraak alsook door ontmannelijking . Want een sterke maatschappij met sterke gemeenschappen en sterke mensen met een gerespecteerd cultuurerfgoed is voor de globalistische elite minder makkelijk te controleren en manipuleren dan een versnipperde en verzwakte maatschappij waarin de bevolking van haar cultuur ontheemd is !!

  6. Zouden de WOKE kiltdragers zich beter niet bezighouden met de echte maatschappelijke problemen waarmee menige Schotten daģelijks worden geconfronteerd met name werkloosheid , de belabberde gezondheidszorg,criminaliteit,…

  7. Ik ben gekwetst dat ik mij moederziel alleen moet voelen en niet vaderziel alleen. En waarom spreken die female supremacisten over moederkoek? Vaderkoek zal het zijn GVD ! En gedaan met moedermelk! Is vadermelk ni goed genoeg misschien? Rechtstreeks uit de vaderschoot. Hoog tijd dat onze vadertaal opgekuist wordt.

    Zo. Waar is dat maandverband want ik krijg er allemaal flink het vliegend schijt van 😉

  8. Mevrouw(?), iemand enkel op een woord ‘pakken’ om diens commentaar als onzin onder de tafel te kunnen vegen is geen argument. Hebt u wel een argument – al dan niet juist – zeg het dan ook.

Plaats een reactie

Delen