Uncategorized

Vrijwillige besmetting steeds vaker ingezet als middel om CST te verkrijgen

Redactie PAL

Steeds meer mensen laten zich doelbewust met het coronavirus besmetten om zo een Corona Safe Ticket te verkrijgen. Dat schrijft VRT NWS. Daarnaast gaan er ook steeds meer valse certificaten rond.

Het is een anonieme getuigenis van een jonge vrouw die de bal rond de “besmettingsafspraakjes” aan het rollen bracht. Volgens haar zijn er heel wat mensen in haar omgeving die zich niet willen laten vaccineren, net als zichzelf. Ze zegt namelijk bang te zijn om daardoor minder makkelijk zwanger te raken. Daarop vroeg een bevriend koppel of ze bereid was om hen te besmetten, zodat ook zij een herstelcertificaat zouden krijgen. Hoewel ze eerste terughoudend was uit angst dat ze die mensen ernstig ziek zou maken, ging ze uiteindelijk toch in op het verzoek.

Nederland

In België komen dergelijke praktijken nog niet al te vaak voor. In Nederland daarentegen is het veel couranter. Daar is het zo dat minister Hugo De Jong, die belast is met het uitstippelen van het beleid rond corona, reeds enkele weken pleit voor een 2G aanpak. Daarbij zouden enkel gevaccineerde en genezen mensen een coronapas krijgen, en zou het afleggen van een test geen optie meer zijn. Ook zou de pas geldig blijven tot 12 maanden na dat men met corona besmet is geweest. Hierdoor zien veel mensen een vrijwillige besmetting als alternatief voor de prik.

Valse certificaten

Naast de problematiek rond vrijwillige besmetting doen ook meer en meer verhalen over valse QR-codes de ronde. Zo zou men via sociale media heel makkelijk aan certificaten raken voor een bedrag tussen de 50 en 150 euro. Hierover ontving de Economische Inspectie afgelopen maand 21 meldingen. Vaak zijn het valse profielen op sociale media die ze aanbieden, waarbij men daarna via Whatsapp contact moet opnemen. De politie is volgens An Berger, federaal woordvoerder, bekend met het probleem, maar kon tot nu toe enkel vaststellen dat de meeste QR-codes die verkocht worden toch niet werken.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




30 gedachten over “Vrijwillige besmetting steeds vaker ingezet als middel om CST te verkrijgen”

  1. Het doormaken van een ziekte als Covid19 biedt trouwens een betere bescherming dan een vaccinatie tegen de doorgemaakte ziekte (wat men ook moge beweren). Voor mensen jonger dan een jaar of 65 is er in dit geval ook weinig risico op een ernstig ziekteverloop.

  2. Bye bye kerst hier krijg ik moordneigingen van! Ik heb genoeg van die anti vaxxers en ga mij burgerlijke partij stellen tegen deze mafketels! Genoeg is genoeg ik moet niet boeten voor mongolen die zich niet laten vaccineren. Als ik er 1 tegen kom die zich wil laten besmette en niet vaccineren krijgt een stevige rechtse! Ik heb nu echt genoeg van jullie zieke wezens!!!

  3. Beste John ,vaccinatie is vrijwillige besmetting,net zoals griepspuiten dat ook waren..
    Bij de hond gaan slapen om vlooien te krijgen is totaal absurd.
    Het kan absurd klinken maar een teveel aan mensen vaccineren houd een virus instand,het virus kan enkel afzwakken door het doorgeven van niet gevaccineerde.
    Covid is het afgezwakte broertje van Mers ,migratie.
    2003, waar viroloog Van Ranst deze besmetting in alle talen heeft verzwegen ,en de orde der geneesheren deze viroloog ter verantwoording riep.
    Onkelinckx toen minister volksgezondheid, nam deze man onder haar vleugels ,
    De rechtse die je wil verkopen moet in deze op een links bakkes terecht komen.

    .

  4. Dwaze reactie, of je nu antilichamen hebt door vaccin of al dan niet bewuste besmetting maakt geen zak uit zolang je de zorg niet belast. Als je bewust ziek word, en in quarantaine gaat ben je zelfs verantwoordelijker dan de gevaccineerden die COVID verspreiden omdat ze niet eens gewaar worden dat ze ziek zijn! De regering is de schuldige om dit mogelijk te maken…

  5. Van mij part laat jij jezelf elke maand een prik zetten tegen een panoplie van virussen . Het moge duidelijk zijn dat het vaccin bij de meesten geenszins de geestelijke vermogens verruimt. Get a life makker !

  6. Gaat u dat toepassen op ALLE anti-vaxxers, ongeacht afkomst of huidskleur ? Dan verdient u ’n medaille, en zult u nog welgeteld 1/2 dag op straat vrij rondlopen om er van te genieten. Daarna, over and out …

  7. John, wat voor een achterlijk debiel ventje ben jij. Wij kunnen nergens meer binnen zonder dit mongole CST.
    Jullie als gevaccineerden zijn het probleem die iedereen kunnen blijven besmetten in restaurants en cafes.

    Maar ja, ik als niet gevaccineerde blijf u graag zien hoor.

    mvg ben

  8. Zo’n spontane oprechte reactie maakt mij meteen gelukkig en ik ben blij dat ik die hier kan lezen. Moralisme ter linker zijde maakt soms dezelfde neigingen in mij los. Daarnaast heb ik ook sympathie voor de antivaxers – hoewel ik hun overtuiging niet deel en het risico op chronische kwalen door corona veel hoger inschat dan door vaccinatie. Maar ik heb sympathie voor het feit dat ze voor hun overtuiging opkomen. Wel denk ik dat het niet nodig is om frustraties te botvieren op deze mensen. Ik denk dat een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid ten opzichte van de coronamaatregelen met Kerst wel volstaat.

  9. klopt, ik heb al van veel mensen gehoord dat ze meer dan 1x besmet werden na de prik. ik heb nog niet gehoord dat ze meer dan 1x het gehad hebben na een eigen besmetting. men hoorde voor de vaccinatie ook amper over herbesmettingen en diegene die het zogezegd een 2de keer kregen werden na de eerste zogenaamde besmetting NIET op antistoffen getest. hierdoor is men niet zeker of ze het de eerste keer gehad hebben.

  10. Nee Gina, griepvaccin is ‘old scool’ een stukje virus, new scool mRNA is , enkel mRNA omgeven door lipiden (vetten). Buiten de cel valt het al erg snel uiteen in basis aminozuren, zonder enig effect.

  11. Ik laat me niet vaccineren .
    Niet opdat ik perse antivax ben, maar omdat ik nog altijd de eerste bijsluiter wil zien die niet volledig blanco is. Als het goed werkt moet daar niets over verborgen zijn .alle beweringen van begin tot vandaag heeft men moeten bijsturen dus initieel nooit waar . De medische wereld is verdeeld en politiekers hebben geen krediet opgebouwd door de mensen tegen elkaar op te zetten. Men heeft mij nog niet kunnen overtuigen.
    Als ik u zou kunnen gerust stellen, ik houd mij aan de regels, ben niet ziek geweest ,en altijd gaan werken ,maar dat kan ik van kennissen die het vaccin gehaald hebben ,en denken dat ze niemand kunnen besmetten ,niet zeggen.
    Maar nogmaals, je reactie is net wat men wil bereiken en bevestigd enkel men mening over bovenstaande.

  12. kom maar af vent ! overigens zijn mensen die geen corona vaccin willen géén anti – vaxers , hooguit zijn zij anti-CORONA- vaxers ! en dat is helemaal terecht want dat corona vaccin is nog altijd experimenteel , zeggen die vaccin boeren trouwens zelf ! geven niks geen garantie op 100% result , noch op uitblijven van bijwerkingen . waarom denk je dat onze overheid (-heden) zo treuzelen met die verplichting ?? juist :aansprakelijkheid ! maar als t jou oplucht zo n “ziek wezen” in mekaar te kloppen , ik zal je m n gsm nr geven ! missch ben ik een ziek wezen , maar gij (en jouw soort) zijn BANGE KWEZELS ! amen !

  13. kom maar af vent ! overigens zijn mensen die geen corona vaccin willen géén anti – vaxers , hooguit zijn zij anti-CORONA- vaxers ! en dat is helemaal terecht want dat corona vaccin is nog altijd experimenteel , zeggen die vaccin boeren trouwens zelf ! geven niks geen garantie op 100% result , noch op uitblijven van bijwerkingen . waarom denk je dat onze overheid (-heden) zo treuzelen met die verplichting ?? juist :aansprakelijkheid ! maar als t jou oplucht zo n “ziek wezen” in mekaar te kloppen , ik zal je m n gsm nr geven ! missch ben ik een ziek wezen , maar gij (en jouw soort) zijn BANGE KWEZELS ! amen !

  14. niet meer of minder “bewering” dan wat de huilebalken MVR, FVDB en C° “beweren” , die weten het net zo min , probleem evenwel: zij matrakkeren ons plat met hun doemdenkerij , hun valse beloften , ze lijken er lol in te hebben ons de daver op t lijf te jagen , waarvoor eigenlijk ?? dàt is pas ERG !

  15. Vorig jaar was nog niet duidelijk welke antistoffen er aangemaakt werden bij mensen die de ziekte doorgemaakt hebben. Sinds juni dit jaar is dit al zekerheid geworden, dat mensen die het doorgemaakt hebben zelfs 2 soorten antistoffen hebben. de eerste reageert op de spikes

Plaats een reactie

Delen