Conner Rousseau stapte op omdat het echt niet anders kon

Conner Rousseau. Photonews

Cultuuroorlog

Aanhanger van Zemmour clasht met linkse politicus

Simon Segers

In de uitzending van ‘Face à Baba’ op C8 ging de Franse presidentskandidaat Eric Zemmour in debat met politici en mediapersoonlijkheden. Het was echter vooral Stanislas Rigault, een jonge aanhanger van Zemmour, die de show stal in een vurige woordenwisseling met politieke tegenstanders. Uit amateurbeelden blijkt dat ook na de uitzending de gemoederen niet bedaarden.

Stanislas Rigault, is de voorzitter van Génération Z, een jongerenvereniging die zich schaart achter de presidentskandidatuur van Eric Zemmour. In het Franse programma ‘Face à Baba’ ging Rigault onder andere in debat met Alexis Corbière, lid van de extreemlinkse partij La France Insoumise. Corbière ging hard tekeer en noemde Rigault onder andere een leugenaar en een ‘petit bourgeois’. Hij zei ook “dat hij beter terug naar school zou gaan”. Rigault liet echter duidelijk verstaan dat hij overtuigd is van de verkiezingswinst van Zemmour en antwoordde “dat het in 2022 gedaan zou zijn met Corbière”.

Op Twitter circuleert ondertussen een video die gemaakt is na afloop van het programma. Op de beelden is te zien hoe Corbière samen met zijn medewerker Raquel Garrido luidkeels tekeer gingen tegen Rigault. Garrido scandeerde “Klootzak”, “jij lafaard” en “De lul van je baas zuigen op TV, vind je dat glorieus?”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

4 gedachten over “Aanhanger van Zemmour clasht met linkse politicus”

  1. De PoCo-pensée unique raaskalt wel over vermeende “verdraagzaamheid” en “diversiteit”, in zoverre die vermeende “diversiteit”(sic) maar blijft volledig congrueren met de PoCo-bevooroordeelde tunnel ‘visie”(sic).

  2. typisch links,anarchistisch en kunnen hun nederlaag nooit aanvaarden,vroeger niet en nu ook niet.Het geweld komt altijd uit linkse hoek,altijd.Zelfs betogingen van de syndicaten draaien altijd op rellen uit als het linkse crapuul mee doet.

  3. We kennen uiteraard allemaal al het niveau van links. Stelletje leeghoofden die jaloers zijn op alles dat ook maar een beetje naar succes ruikt maar voor de rest leven ze wel op het kapitaal van de succesvollen. En dit zegt dan weer veel over het goede hart van rechts;-)

Plaats een reactie

Delen