Van Ranst: "Spotify promoot gezondheidsgevaarlijke antivax content"

Viroloog Marc Van Ranst. Photo News

Uncategorized

Baudet en Marc “van 180 kilo” Van Ranst in de clinch over 2G-beleid: “Walgelijk en misselijkmakend”

Anton Schelfaut

Thierry Baudet, voorzitter van Forum voor Democratie (FVD), heeft via Twitter uitgehaald naar viroloog Marc Van Ranst, nadat die laatste zich positief had uitgelaten over het 2G-beleid. “Walgelijk en misselijkmakend”, hekelt Baudet.

Van Ranst was donderdag te gast in het tv-programma Op1 van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Daar verklaarde de viroloog dat hij geen voorstander is van een vaccinatieplicht. “Voor sommigen gaat het werken, maar hen kan je nu ook al overhalen met bijvoorbeeld de invoering van het 2G-beleid”, meent Van Ranst. “Toch heb je ook een deel die je nooit gaat overhalen. Zij zullen absoluut radicaliseren.”

“Een vaccinatieplicht zou het grootste cadeau voor de anti-vaccinatiebeweging zijn”, aldus nog Van Ranst. “Dat willen we ook niet doen.”

Voornoemde uitlatingen schoten echter in het verkeerde keelgat bij Baudet. “Ah, dus dáár is 2G beleid voor bedoeld: om mensen tot vaccinatie te dwingen”, hekelt hij in een tweet. “De “gezonde, want geprikte”, Marc van 180 kilo zegt het gewoon: ‘Hen kan je nu ook al overhalen met bijvoorbeeld de invoering van het 2G-beleid.’ Walgelijk en misselijkmakend.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

23 gedachten over “Baudet en Marc “van 180 kilo” Van Ranst in de clinch over 2G-beleid: “Walgelijk en misselijkmakend””

  1. Diegenen die pleitten voor 2G of vaccinatieplicht, pleitten voor niks meer of minder dan voor dictatuur van de NWO(VN,WHO,EU,Gates, Soros, Big Pharma en Big Tech).
    Dat ook de EC over vaccinatieplicht wil discussieren is niet een streep te ver, maar honderd streepjes te ver.

  2. Mijn voorstel is het invoeren van een Obesipas want obesitas is ook een grote risicofactor voor de chinese griep ziekte. Solidariteit betekent afvallen! En een rokerspas want das ook ongezond! Solidariteit is niet roken! en een allochtonenpas want die hebben groter risico op sterfte door de Kungflu (sarcasme).

  3. Het is toch allemaal heel eenvoudig: iedereen vrij laten in hun beslissing, maar er gewoon consequenties aan hangen. Niet gevaccineerd, nergens binnen. Ook niet in een ziekenhuis als je ziek wordt.

  4. Als morgen iedereen gevaccineerd is heeft Van Ranst geen reden van bestaan meer.
    Hij is geen voorstander van verplichte vaccinatie, wegens de eraan verbonden verantwoordelijkheid, maar heeft een duivels plezier in mensen uitsluiten van deelname aan de maatschappij. Walgelijke communistische paljas. De dag dat we die haatzaaier ter verantwoording zullen roepen komt steeds dichter.

  5. Da’s mooi Koen , dus alle rokers , hoerenlopers, fastfoodfreters en drugsverslaafden naar het goede oude auschwitz sturen dus. Maar wel jaren bijdragen aan de sociale zekerheid. Mooi en eerlijk .Proficiat beste , er is nog plaats in noord korea.

  6. Koenraad: goed maar laat ons dat dan ook consequent doen voor alle gedrag dat invloed heeft op de gezondheidszorg: roken, mensen met een BMI > 25, diabeten. Waarom geen gezondheidspas die mensen weigert in restaurants als ze te dik zijn? In een fitnes centrum mogen ze dan wel gratis binnen

  7. hopelijk kom je nooit in een situatie terecht waar je dringend hulp nodig hebt om te overleven en er maar 1 mens in de buurt is om je te helpen.
    Mocht dat dan een niet gevaxxte zijn die je niet wil helpen ,omdat jij ingeënt bent, zou ik dat verwerpelijk vinden en misdadig van aard.
    Ben jij de nieuwe moraal ridder overtuigd van zijn gelijk, dan moet ik U sterkte toewensen voor de toekomst. Met Uw attitude créer je oorlog!

  8. Ik kan niet begrijpen dat zelfs de Nederlandse pers een dergelijk idiote linkse politicus, met in een ver verleden een bijberoep als zelf verklarend viroloog, een platform geven. Net deze kerel is de oorzaak van polarisatie, van overheidsgesjoemel, van valse informatie puur afhankelijk wat het overheid hem oplegt te vertellen (nut van mondmaskers) en van twee maten en gewichten (voor de Belg de zweep erop, voor de Marokkaan een feestje). Verspeel verder aub geen energie aan deze soort walgelijke vertoning, en laat liever echte virologen (Van Gucht) het nieuws maken.

  9. MvR , hoeveel hebben je aandelen bij Pfizer al opgebracht? Hoeveel heeft je ‘onderneming’ weeral gekregen van de ‘Bill & Melinda Gates Institute'(o.a.aandeelhouder bij Pfizer)?

  10. Waar haalt die pseudo academicus MVNRNST nog de tijd om zijn werk te doen? Die loopt van de ene studio naar de andere. VRT en VTM in eerste instantie. Hij moet toch wel een optrekje hebben dichtbij de VRT voordeur. Dat is niet meer mediageil maar media-addict. En wie luistert er nog naar zo’n idioot? Laat hem nu eens wat met rust en probeer zo’n dwaas snel te vergeten. Hij is giftig geworden!

Plaats een reactie

Delen