Illegaal steekt man neer aan Centraal Station in Antwerpen

Het Centraal Station in Antwerpen. Shutterstock

Uncategorized

Illegaal steekt man neer aan Centraal Station in Antwerpen

Belga Press Agency

In Antwerpen is zaterdagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een steekpartij nabij het Centraal Station. Dat zegt de lokale politie, die kort na de feiten een verdachte kon oppakken.

De feiten speelden zich af op het Koningin Astridplein. Een vechtpartij tussen twee mannen ging er volgens de politie over in een (eenzijdige) steekpartij, waarbij het slachtoffer in het aangezicht werd geraakt. De man, die nog niet kon worden geïdentificeerd maar vermoedelijk illegaal in ons land verblijft, liep levensgevaarlijke verwondingen op.

De politie kon even later in de onmiddellijke omgeving een verdachte oppakken. Het ging eveneens om een man die illegaal in ons land verblijft. De verdachte bleek onder invloed te zijn.

De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding en omstandigheden van de feiten. Ook het gerechtelijk labo kwam ’s avonds nog ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

11 gedachten over “Illegaal steekt man neer aan Centraal Station in Antwerpen”

Plaats een reactie

Delen