Exclusief voor abonnees

Marc De Vos – Decaan Rechtenfaculteit Macquarie University (Australië): “Zuidoost-Azië wordt hét theater van de grote geopolitiek van de 21ste eeuw”

Michaël Vandamme

Als academicus is Marc De Vos sinds vele jaren een kritische observator van het maatschappelijk gebeuren in dit land. Zelfs tijdens de voorbije jaren die hij in Australië doorbracht, ventileerde hij zijn mening. Zijn tijd 'down under' heeft alleszins zijn effect niet gemist. Het verruimde zijn perspectief, waardoor hij de Vlaamse realiteit in een meer ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen