Uncategorized

Steekpartij in Luiks aanmeldcentrum Fedasil: werknemer raakt gewond

Wannes Neukermans

Een ruzie tussen twee asielzoekers in het aanmeldcentrum van Fedasil in Luik is maandagmiddag ontspoord in een mesgevecht. Het parket van Luik meldde dinsdag dat er een werknemer van het centrum gewond raakte.

Volgens het parket van Luik kregen twee asielzoekers maandagnamiddag ruzie. Een werknemer van het centrum kwam tussenbeide op het moment dat een van de twee mannen naar een mes greep. De dader stak de man enkele keren in zijn arm. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en is zes dagen arbeidsongeschikt.

De dader, een 38-jarige vluchteling, werd gearresteerd en wordt dinsdag voorgeleid voor het parket van Luik met een arrestatiebevel. Het aanmeldcentrum opende midden februari zijn deuren in de oude gebouwen van het voormalige Sint-Jozefziekenhuis in Luik. Toch is het niet de eerste keer dat een ruzie er escaleert. In oktober raakte een veertigtal bewoners verzeild in een massale vechtpartij. Ze gebruikten scharen en een breekmes als wapens. Er vielen drie gewonden, zo schrijft het Waalse Sudpresse.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

8 gedachten over “Steekpartij in Luiks aanmeldcentrum Fedasil: werknemer raakt gewond”

  1. juist Dominique. Volgens de woke-cultuur moeten we ons verontschuldigen dat we wit zijn. Alle fouten in de geschiedenis zijn immers aan de witte te wijten. Dus “weg met ons” en leve de diversiteit. Straks, overeenkomstig de diversiteitsrichtlijnen uitgevaardigd door immam Somers, zal El Kakouabikiki in ere worden hersteld zodra ze genezen is, maar dat kan nog een tijdje duren, wellicht tot 2024… Subsidies liggen al klaar al zal het deze keer met een ommetje zijn.

Plaats een reactie

Delen