John Griffin (Facebook)

John Griffin (Facebook)

Uncategorized

Topfiguur bij CNN opgepakt nadat hij minderjarige meisjes seksueel wilde “opleiden”

Carl Deconinck

Een belangrijke producer bij CNN, die jarenlang schouder aan schouder werkte met de eveneens in ongenade gevallen Chris Cuomo, is gearresteerd door de Amerikaanse politie. Dit nadat bekend raakte dat hij minderjarige meisjes naar zijn vakantiehuis in Vermont zou gelokt hebben om hen een “seksuele opleiding” te geven.

John Griffin (44) zou berichten gestuurd hebben naar vrouwen met jonge kinderen, die hij online via Kik en Google Hangouts leerde kennen. Griffin overtuigde hen dat “een vrouw een vrouw is, los van haar leeftijd” en dat “vrouwen minderwaardig zijn aan mannen en hen seksueel moeten dienen”. Verder beloofde hij aan die vrouwen dat hij hun dochters “seksueel zou opleiden“, zo staat te lezen in de aanklacht van de procureur.

In juni 2020 zou hij hij een moeder van twee dochters, die 9 en 13 jaar waren, geadviseerd hebben dat ze de oudste “fatsoenlijk moest opleiden”. Daarop schreef hij 3.000 dollar over aan de moeder om vliegtuigtickets te kopen en samen met haar jongste dochter naar hem te komen. Wat de vrouw ook effectief deed. Daarop had hij seks met het 9-jarige meisje. In dezelfde maand zou hij nog een moeder met haar 16-jarige dochter uitgenodigd hebben voor een seksuele training.

In april 2020 had hij volgens de procureur al een moeder en haar 14-jarige dochter via internet een “virtuele training” gegeven, waarbij ze elkaar moesten ontkleden en aanraken op zijn aangeven.

Griffin riskeert een celstraf van minstens tien jaar tot levenslang. Ook wil de overheid zijn huis, zijn Tesla, zijn Mercedes en alle andere eigendommen die gebruikt werden bij zijn pedofiele misdaden verbeurd verklaren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

2 gedachten over “Topfiguur bij CNN opgepakt nadat hij minderjarige meisjes seksueel wilde “opleiden””

  1. “Topfiguur bij CNN opgepakt nadat hij wilde minderjarige meisjes seksueel wilde ‘opleiden’”.
    Een titel van een artikel kan soms best leuk zijn.
    Zo te lezen leefden die minderjarige meisjes in het wild, net als Tarzan en Mowgli.
    Over hun moeders heb ik zo ook mijn twijfels, maar dat zal dat wel normaal zijn in de VS, wieg van poco, woke en nog veel fraais.

Plaats een reactie

Delen