(Photonews)

(Photonews)

Uncategorized

Vlaams Belang start petitie tegen mondmaskerplicht voor 6-jarigen

Belga Press Agency

Het Vlaams Belang start een petitie tegen de mondmaskerplicht voor kinderen vanaf 6 jaar. De partij hoopt op beschermonzekinderen.be minstens 100.000 handtekeningen te verzamelen, waarmee ze na het kerstverlof onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) wil confronteren in het Vlaams Parlement.

Zijn partij stemde in het Overlegcomité immers enthousiast mee met de harteloze maatregel”, stelt Vlaams Belang dat vindt “dat onze allerkleinsten niet mogen opdraaien voor de fouten van enkele grote blunderaars in de regeringen”.

Volgens partijvoorzitter Tom Van Grieken willen “Jambon, De Croo en co de leerachterstand van onze kinderen niet alleen vergroten, ze willen ondanks dit voornemen ook nog eens de ontwikkeling van onze kinderen verhinderen”

Van Grieken meent dat het ook anders kan, zoals het verminderen van intensieve contacten tussen kleine kinderen en de zwakkeren – “want de kinderen zelf worden niet of amper ziek” -,  betere ventilatie, CO2-meters in iedere klas en desnoods een preventieve teststrategie voor elke leerling. “Dit is toch allemaal te verkiezen boven mondmaskers voor de allerkleinsten en drastische schoolsluitingen”, aldus de Vlaams Belang-voorzitter.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

12 gedachten over “Vlaams Belang start petitie tegen mondmaskerplicht voor 6-jarigen”

  1. Dat moet vlotjes gaan, die 100000,mijn inziens. Kunnen ze meteen een petitie houden voor het buitenknikkeren van deze niet-verkozen nepregering,dqt zou pas boekdelen spreken.

  2. “Een preventieve teststrategie voor elke leerling” dat vind ik, net zoals de mondmaskers, helemaal niet kunnen.
    Hoe komen jullie op dat idee?
    Jullie mogen het anders eens komen uitleggen aan de kinderen.
    Het is allemaal een grote schande, wat de regering hen aandoet.
    Jullie maken er een getraumatiseerde generatie van.
    Wie heeft er nog een HART voor onze kinderen?
    Het mijne breekt als ik hen moet begeleiden in deze periode en hen hoor klagen over hoofdpijn, keelpijn, slaperigheid, concentratieproblemen, etc door die mondpamper!!

  3. gaan ze de weerstand van de kinderen nu ook om zeep helpen door hun EIGEN uitgeademde lucht terug te laten inademen , waar is de frisse en gezonde lucht naar toe , laat kinderen spelen ,ZONDER MONDMASKER , het zijn niet de kinderen die de MOTOR zijn maar de virologen en politici , die het niet leuker vinden dan kinderen en mensen BANG te maken .

  4. Geachte mevrouwen, heren,
    Gezien mijn standpunten en overtuiging in het corona verhaal zie ik mij logischer wijze als anti-mondmasker kandidaat voor de kinderen
    te profileren. Ik sta volkomen achter Uw standpunt.

Plaats een reactie

Delen