Vlaams Belang schenkt 10.000 euro aan Huizen van Vlaamse Solidariteit

Guy D'haeseleer, Tom Van Grieken en Barbara Pas (v.l.n.r.). Vlaams Belang

Binnenland politiek

Wouter Beke (CD&V) wil 900.000 vaccinaties op twee weken

Niels Geerinck

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) zegt nog eens 900.000 extra vaccinaties te willen verrichten. Hij stelt Nieuwjaar als deadline.

Beke wil dat voor Nieuwjaar de helft van de volwassen Vlamingen een boosterprik gekregen hebben. Op dit huidig moment hebben 1,6 miljoen volwassen Vlamingen al een boosterprik gehad, daar moet nog eens 2,5 miljoen mensen bovenop.

“Het gaat dan over 65-plussers, het zorgpersoneel, mensen met onderliggende aandoeningen en wie het Johnson & Johnson-vaccin kreeg”, zo klinkt het bij zijn kabinet. Binnen afzienbare tijd moeten er dus heel wat inentingen gedaan worden. “Sneller kunnen we nu niet gaan. We zijn nu al wereldtop”, zo reageert ook Joris Moonens van Agentschap Zorg en Gezondheid.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

7 gedachten over “Wouter Beke (CD&V) wil 900.000 vaccinaties op twee weken”

  1. Dankzij de nieuwe hoax, de omikron variant, wil men de paniek bij de bevolking nog wat opvoeren. Het boostershot zou volgens onze experten(?????) geen enkele bijdrage leveren in de strijd tegen deze variant.
    In Duitsland mag men nu reeds een boostershot vragen na 4 weken.
    Wat is de juiste agenda voor deze versnelde boostershots? Vervallen ze? Of iets anders?
    Heeft Beke al ooit eens een artikel van Geert Vandenbosche of Mike Yeadon gelezen, die oproepen om met de vaccinaties onmiddellijk te stoppen om ergere toestanden te vermijden ?

  2. Markske van de kampioenen Beke is weer wakker geschoten.Nu zijn partij een partijtje van niks aan het worden is gaat hij spuiten zetten met een cd&v virus om het tij alsnog te doen keren. Velen zijn echter al imuum,verloren moeite dus.Zijn werk als minister van ongezondheid is even goed als zijn portretten,trekt op niks.

  3. Die eerste twee prikken hebben wel niet goed geholpen. Van die booster zijn we ook niet zeker. Maar neem hem toch maar. Misschien helpt hij ook tegen de Omikron variant. Hopelijk niet te veel schadelijke bijwerkingen en nog leuke Kerstdagen van uw kapoen en prikjespooier Woutertje.

  4. Ik hoop alvast dat mer mensen dan bij de eerste prikken hun eigen immuunsysteem een kans zullen geven. Ik spreek niet over de ouderen van +65, die moeten eens goed nadenken. Maar jonge mensen? Kinderen? Ik hoop dat ouders kennis nemen van de eudravigilance en vaers databank en dus weten dat er duizenden mensen langdurige gevolgen hebben van de spuit. dan weten we nog niet of er gevolgen (oncologisch, genetisch, … ) zullen zijn binnen 20 jaar. Voor +65 ers is dat niet belangrijk, maar voor < 30 jarigen? En dat enkel voor een aantal virustellers, statistici en eem media die zichzelf heeft herleid tot overheidspropagandist?

Plaats een reactie

Delen