(Facebook & Shutterstock)

(Facebook & Shutterstock)

Uncategorized

19-jarig meisje aangevallen door dertigtal “buitenlandse” mannen tijdens Nieuwjaar in Milaan

Pieter Van Berkel

Op Italiaanse sociale media zorgt een filmpje, waarin te zien is hoe een 19-jarig meisje wordt aangevallen door een groep allochtone mannen tijdens de nieuwjaarsviering in Milaan, voor beroering.

Het filmpje duurt maar 50 seconden. In de video is te zien hoe een 19-jarig meisje rond half twee ’s nachts, terwijl de feestelijkheden ten einde lopen, op de Piazza Duomo in Milaan wordt aangevallen en betast door een dertigtal mannen. Volgens Italiaanse media gaat het om mannen van buitenlandse origine.

De video werd gedeeld op de sociale mediapagina’s van Milanobelladadio. Op de beelden is te zien hoe het meisje, dat een rode jas draagt, omringd wordt door de groep mannen. Enkele omstaanders proberen de groep tegen te houden, zonder resultaat. De mannen trekken aan het meisje, betasten haar en proberen haar kleren af te rukken. Het meisje lijkt eerst te denken dat ze beroofd wordt en geeft tevergeefs haar tas af in een poging haar belagers af te schudden.

Op het eind van het filmpje is het meisje opnieuw te zien. Ze is erin geslaagd in veiligheid te geraken en zit op de grond tussen de politie op het plein, beschermd door hun schilden.

Het parket van Milaan onderzoekt de piste van seksueel geweld in groep. De politie en het gerecht hopen door de verspreiding van de beelden de daders, die na de feiten wisten te ontkomen, te kunnen identificeren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

10 gedachten over “19-jarig meisje aangevallen door dertigtal “buitenlandse” mannen tijdens Nieuwjaar in Milaan”

  1. Aangezien hun profeet Mohammed zelfs een kind van 9 jaar tot 1 van zijn vrouwen rekende,mogen we niet verbaasd zijn dat die mannen onze autochtone vrouwen aanvallen.Een geloof dat grotendeels gebaseerd is op het libido van de man en tegelijkertijd op de angst dat andere mannen aan hun eigen vrouw zitten (boerka) bewijst nog maar eens de macho cultuur van die kerels.
    Dus niet schrikken dat onze westerse vrouwen als prooi aangezien worden door die predators……

Plaats een reactie

Delen