Alexandria Ocasio-Cortez - Afbeelding: photonews

Alexandria Ocasio-Cortez - Afbeelding: photonews

Uncategorized

AOC test positief na maskerloos feesten in Miami: “Ze ontloopt haar eigen regels”

Niels Geerinck

De Democratische politica Alexandria Ocasio-Cortez testte positief voor COVID-19. De Afgevaardigde verblijft momenteel in Florida, Miami. “Ze ontvlucht haar eigen mondmaskerbeleid in New York”, aldus Republikeins gouverneur Ron DeSantis.

Het nieuws werd door haar kabinet naar buiten gebracht via een persmededeling. Volgens heel wat Republikeinse politici wordt het nieuws bewust verzwegen of geminimaliseerd, omwille van de persoonlijkheid en politieke kleur van AOC. In bepaalde staten van de Verenigde Staten leggen heel wat Democratische Afgevaardigden draconische coronamaatregelen op, om vervolgens “te vluchten” naar een naburige staat waar de regels lakser zijn.

De Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis, kaart dit ook aan tijdens een televisie-interview. “Als ik één dollar zou krijgen voor elke pro-lockdown-politicus die naar Florida is gevlucht om zijn of haar eigen coronamaatregelen niet te hoeven na te leven, zou ik een zeer rijke man zijn. Jullie bespotten en bekritiseren ons, omdat we jullie draconische maatregelen niet volgen maar toch zijn we de eerste staat waar jullie heen vluchten om terug van het normale leven te genieten”, zo klonk het.

“Rules for thee, not for me”

Ook Raymond Arroyo was scherp voor de Democraten en AOC tijdens de uitzending van ‘The Faulkner Focus’ op Fox News. “Ze haalt deze streken al erg lang uit. Op het gala onlangs, moest iedereen van het personeel verplicht een masker dragen, behalve Cortez die wou pronken in haar designerjurk. Dit is ‘rules for thee not for me’, zo zegt hij. En zo gaat hij verder: “Eigenlijk geeft AOC een verscholen compliment aan Florida. Ze haat de staat in het Congres maar als ze op zoek is naar vrijheid, weet ze die klaarblijkelijk te vinden. En dat is niet in New York of in haar district. Opmerkelijk is dat.”

“Deze mensen hebben therapie nodig”

AOC werd eind december al in Florida opgemerkt en ook toen werd er op verschillende sociale media gewezen op het feit dat ze haar eigen regels ontvlucht door naar de Republikeinse staat te trekken. “Mochten politici zoals AOC echt geloven in hun coronamaatregelen en het dragen van maskers, dan zouden ze niet ronddartelen in Florida op dit moment”, aldus de oud campagneleider van Trump Steve Cortes via Twitter. Als spottend wijst hij ook op het feit dat de vriend van Cortez zijn “lelijke, bleke mannenvoeten in het openbaar toont (niet eens op het strand), met die lelijke sandalen.”

Cortez bleek allerminst opgezet met de kritische en plagende opmerking. “Het begint oud te worden om de zeer voor de hand liggende, vreemde en gestoorde seksuele frustraties te negeren die ten grondslag liggen aan de Republikeinse fixatie op mij, vrouwen en LGBT + -mensen in het algemeen. Deze mensen hebben duidelijk therapie nodig, maar zullen het niet doen en gebruiken in plaats daarvan de politiek als hun uitlaatklep. Het is echt raar,” zei Ocasio-Cortez.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

7 gedachten over “AOC test positief na maskerloos feesten in Miami: “Ze ontloopt haar eigen regels””

  1. Een toonbeeld van letterlijk grensoverschrijdend gedrag. Luistert naar haar woorden maar ontziet haar daden. Zo kennen wij dit soort politiekers nu eenmaal.

    Ocasio’s vriendje zal toch wel geen occasie-sloffen aan de bleke voetjes hebben gehad. Misschien een duurder merk in navolging van onze Connard?

    De reactie van Ocasio op die heibel versterkt mijn vermoeden: ze hongert naar seksuele aandacht.

Plaats een reactie

Delen