Gent, BELGIUM, on April 26, 2018. Voorstelling van de programma van de kartel sp.a/groen voor Gent. Elke Decruynaere (Groen)

Binnenland politiek

Een regen aan subsidies

Mathildis

Gent deelt al langer gul subsidies uit, maar de subsidiedrift van de huidige bestuursploeg is zelfs in de Stroppenstad ongezien. Vaak krijgt dezelfde organisatie meerdere subsidies uit verschillende ‘potjes’. Omgekeerd krijgen meerdere organisaties soms subsidies voor gelijklopende activiteiten. Elke maand staan er subsidieovereenkomsten op de agenda van de Gentse gemeenteraad. Maar de raad van december ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Voor het nieuws uit Gent en omstreken kan u terecht bij Mathildis. Zij geeft haar eigen kijk op alles wat gebeurde, gebeurt en staat te gebeuren met de stroppendragers.

Delen