Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Photo News

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). Photo News

Uncategorized

Grootschalige politiecontrole zeer succesvol

Ruben Notteboom

De grootschalige, simultane politiecontrole met simultane acties in West- en Oost-Vlaanderen afgelopen zaterdag was een groot succes. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne reageren tevreden.

426 agenten namen deel aan de actie. Er werden meer dan 400 verkeersinbreuken vastgesteld, 63 geseinde personen werden gevonden en 39 mensen liepen tegen de lamp met drugs. Er zijn 55 gerechtelijke pv’s opgesteld.

Verlinden en Van Quickenborne tevreden over politiecontrole

De politie probeerde rondtrekkende dievenbendes, drugssmokkelaars en mensensmokkelaars te pakken te krijgen. 1.648 wagens werden gecontroleerd. Ministers Verlinden (Binnenlandse Zaken) en Van Quickenborne (Justitie) kwamen zelfs ter plaatse aan de E403.

Annelies Verlinden reageert tevreden op Twitter. “Knap staaltje teamwork van lokale politiezones, de federale politie, de West-Vlaamse Politieschool en externe diensten. Zeer groot aantal wagens gecontroleerd, met resultaat. Dank aan iedereen die hieraan meewerkte.” Ook Vincent Van Quickenborne is tevreden en zegt dat “de resultaten er mogen zijn”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “Grootschalige politiecontrole zeer succesvol”

  1. “De politie probeerde rondtrekkende dievenbendes, drugssmokkelaars en mensensmokkelaars te pakken te krijgen” Resultaat ZERO en dat heet dus “succesvol”.
    Het enige succes zijn de kosten van de actie : weekendpremies en recup uren voor de PR stunt met bende pers en TV.

  2. Zeer mooi resultaat van deze gerichte actie, hopelijk zal Q de eerlijkheid hebben om later ook toe te geven dat justitie zich hier geen bal van aantrekt als ik de seponeringen in acht neem en hun en tegenstrijdige domme uitspraken zijn we er aan voor de moeite, een echte MINIster van justitie die niet liegt als hij terroristjes terug haalt en vrij laat dan is het dweilen met de kraan open. Groepsverkrachters van buitenlandse origine moeten een opstel schrijven en Hoeybergs heeft niemand aangeraakt en ene domme uitspraak gedaan en krijgt de helft effectief? Extreem linkse uitspraak en wat doet Q? Juist niets, als dat justitie is, ik kots er nu al van.

  3. Hun enige succes is een paar klojo’s gepakt te hebben die zonder verzekering, rijbewijs of keuring rondreden. Misschien de volgende keer eens in de duinen van DePanne een actie doen met evenveel agenten. Maar dat brengt niets op, toch niet zoveel als de campagne van justitie tegen wat zij noemen haatuitspraken. Terwijl groepsverkrachters en plunderaars vrijuit gaan, of een opstel moeten schrijven. Arm België.

Plaats een reactie

Delen