BRUGES, BELGIUM - OCTOBER 26: Europees parlementslid Tom Vandendriessche over opzoeken via Google. On October 26, 2020 in Bruges, Belgium - 26/10/2020 (picture by Florian Van Eenoo/PhotoNews

Exclusief voor abonnees

Knack doet bizarre factcheck over communicatierichtlijnen Europese Commissie

Pieter Van Berkel

De factchecks waarmee we heden ten dage om de oren worden geslagen, zijn vaak potsierlijk te noemen, maar ze kunnen erg perfide gevolgen hebben. Dat bewijst de factcheck van het weekblad Knack over de woke communicatierichtlijnen van de Europese Commissie. Voorgestelde nieuwe richtlijnen voor zogenaamde ‘inclusieve’ interne en externe communicatie van de Europese Commissie hebben ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen