Zuhal Demir (Photonews)

Zuhal Demir (Photonews)

Uncategorized

OVAM: “Hebben nooit gezegd dat Demir liegt”

Belga Press Agency

Afvalverwerkingsmaatschappij OVAM betreurt naar eigen zeggen dat aan haar brief in sommige media de connotatie is gehecht alsof zij gezegd zou hebben dat Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) liegt. Dat schrijft de maatschappij vrijdag in een mededeling.

OVAM heeft de Vlaamse onderzoekcommissie PFOS-PFAS deze week een aangetekend schrijven gestuurd. De maatschappij zegt daarin dat de verklaringen van de minister in de commissie zonder enige grondslag zijn. “Met huidig aangetekend schrijven wenst de OVAM-delegatie formeel te protesteren tegen de gegeven voorstelling van zaken als zou de OVAM in dit dossier haar taken hebben verzuimd”, luidde het.

OVAM betreurt vrijdag dat de brief gelekt werd naar de pers. “Bovendien betreurt de organisatie dat aan deze brief in sommige media ook nog de verkeerde connotatie gehecht wordt alsof de OVAM gezegd zou hebben dat Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir ‘liegt'”, is te lezen in een mededeling. De maatschappij wil het debat voeren in de onderzoekscommissie en niet in de pers.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

3 gedachten over “OVAM: “Hebben nooit gezegd dat Demir liegt””

  1. De baas van OVAM heeft de socialistische partijkaart, anders was ze nooit baas geworden van een overheidsbedrijf. Ze gaat straks op pensioen en kan nu naar hartenlust politieke spelletjes spelen. Alle politici hebben boter op het hoofd in deze, maar vooral groen wentelt zich in alle bochten vanuit de gemeenteraad van Zwijndrecht omdat ze jarenlang mee sjoemelden in een dossier dat hun core business moet zijn. Daarvan probeert OVAN nu te profiteren, een kans voor de Morgen en Humo om straks weer eens zoals met Vooruit, de rekening te maken van enkel de “andere” politici. Walgelijk vertoon maar je kunt niet beter verwachten van overheidsinstellingen die hun benoemingen baseren op de kleur van je politieke kaart ipv op competenties.

  2. De topvrouw van Ovam is een socialiste en gaat dit jaar op pensioen.
    Die gaat natuurlijk alles uit te kast halen om Demir (NVA) nog een pee te stoven. Zo gaat dat in de politiek tegenwoordig.

Plaats een reactie

Delen