Afbeelding ter illustratie - Afbeelding: Shutterstock

Afbeelding ter illustratie - Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

Twintig gemaskerde jongeren gewapend met ijzeren staven vallen politie aan

Niels Geerinck

Tijdens de nacht van oud op nieuw, vielen twintig gemaskerde jongeren de politie aan in Ans, provincie Luik. De lokale politie bevestigde het nieuws. De heethoofden gooiden met straatstenen en waren gewapend met ijzeren staven.

Rond 0:30 uur werd de lokale politie opgeroepen in verband met overlast en vandalisme op het Nicolaïplein. Eens ter plaatse trof de politie een twintigtal gemaskerde jongeren aan, gewapend met ijzeren staven die uit waren op het veroorzaken van rellen. Zij bekogelden de ordediensten met vuurwerk en straatstenen. Twee agenten raakten hierdoor gewond.

De lokale politie van Ans moest beroep doen op versterking uit de nabijgelegen politiezones. Ook de federale korpsen uit Brussel werden opgetrommeld om de bende te proberen bedwingen. Die zorgden er uiteindelijk voor dat de jongeren uit elkaar gedreven werden.

Het twintigtal kon het plein uiteindelijk ontvluchten. Momenteel loopt er een onderzoek om de identiteiten van de amokmakers te achterhalen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

17 gedachten over “Twintig gemaskerde jongeren gewapend met ijzeren staven vallen politie aan”

  1. Na versterking hebben ze die ‘jongeren’ uit elkaar gedreven zonder er eentje van te vatten?
    Draait ze de nor in en sluit ze op na veroordeling (hallo, rechtvaardige rechters?) voor het ganse jaar. Bij vrijlating kunnen ze dit dan vieren door amokmakerij. Zo blijft het circus draaiende.

  2. Laat ons niet lachen ” een onderzoek gestart om de identiteit van de amokmakers te achterhalen”. De gesubsidieerde staatsmedia mag niet verklaren dat de politiediensten en gerechtelijke diensten niet mogen ingrijpen van de Vivaldi regering om deze kansparels te vervolgen.
    Bij de berichtgeving hebben ze er even niet aan gedacht het woord “extreemrechts ” te vernoemen als zondebok om zo hun falend gepamperbeleid te verdoezelen.

  3. Het onderzoek zal zich toespitsen op hoe men deze “verwarde jongeren” nog beter kan steunen opdat ze zich zo gewelddadig zouden gedragen. De MSM kreeg van Somers en vivaldi, op straffe van verlies van subsidies, de opdracht hierover niet te berichten.

  4. De barbaren staan voor de poorten. Wat zeg ik de barbaren zijn Rome binnen gevallen, de Titanic zinkt en de politiek feest voort onder de tonen van “Nearer, my Allah, to Thee, nearer to Thee!” Verkocht hebben ze ons voor zilverlingen, dertig. De hanen kraaide en ze deden of ze het niet hoorde. De Stomme van Portici roept om opstand!

  5. Een leger opgetrommelde politieagenten gaat eerst moeite doen om 20 geweldplegers uit elkaar/weg te jagen om zich daarna (hoe lang?) bezig te houden met uitzoeken wie het waren om uiteindelijk de handdoek in de ring te moeten gooien wegens “onvindbaar”…
    Waarom hebben ze die niet gewoon ergens in een hoek gedreven en ter elke gearresteerd?
    Je zou bijna gaan denken dat de politiemensen voetballers zijn, die lopen ook tot bij de bal om hem zo vlug mogelijk weg te schoppen…

  6. Hadden ze er nu eens ene een ‘bal’ in zijn achterpoten geschoten, dan hadden ze hem maar op te rapen en wisten ze meteen zijn identiteit. Zijn ‘maten’ opsporen was dan ook veell eenvoudiger geweest.

  7. Zolang permissiviteit politiek-correct gecamoufleerd blijft als vermeende “verdraagzaamheid” hebben dIe “jongeren” (ge weet wel !) “carte blanche” heu….”carte brune” ter ambras.

Plaats een reactie

Delen