16-jarige Afghaan verkracht 11-jarig meisje in Duitsland

De verkrachting vond plaats in het Kasteelpark van Neustrelitz. Shutterstock

Uncategorized

16-jarige Afghaan verkracht 11-jarig meisje in Duitsland

Anton Schelfaut

In de Duitse stad Neustrelitz heeft een man uit Afghanistan een 11-jarig meisje verkracht. Dat melden Duitse media. De verdachte is opgepakt.

De feiten dateren van midden januari, maar raakten nu pas bekend. Het slachtoffer had na het incident verzorging nodig, maar heeft ondertussen het ziekenhuis verlaten.

Het Openbaar Ministerie van Neubrandenburg bevestigt dat een 16-jarige Afghaan als verdachte wordt beschouwd. De verdachte gaf de onderzoekers tijdens zijn verhoor tegenstrijdige informatie over zijn herkomst, identiteit en leeftijd. Hij zou als niet-begeleide minderjarige vluchteling naar Duitsland zijn gekomen en woonde in een opvangcentrum in Neustrelitz. De verdachte en het slachtoffer zouden vage bekenden van elkaar zijn.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

10 gedachten over “16-jarige Afghaan verkracht 11-jarig meisje in Duitsland”

  1. Vage bekenden, dat moet wel aangezien hij ze verkracht heeft.
    Die zijn dus beschermd en straks mag de hele familie komen. op onze kosten , gehuisvest , uitkering , …
    Ik begrijp niet dat er nog geen vader heeft ingegrepen. Ik zou dat beest met plezier onthoofden en de straf met een glimlach uitzitten.

  2. Wir schaffen das, zei merkel. Steeds dezelfde moslimgroep die misdrijven pleegt omdat ze steeds beschermd worden, in Brussel is het niet waar, daar gaan ze genderneutraal en inclusief te werk, de moslims zullen lachen met het initiatief.

  3. Waar zijn de veilige tijden van weleer? Wat hebben die woke-pokitiekers ervan terecht gebracht? Marrakesh is de definitieve teloorgang van onze Westerse beschaving. Ja, ja, “das schaffen wit”. Dergelijke uitspraak was de start van de massa immigratie die onverminderd verdergaat. Hoe kan een mens zo onverantwoordelijk en idioot zijn,?

Plaats een reactie

Delen