(Belga)

(Belga)

Uncategorized

Meisje van 15 verkracht en voor dood achtergelaten in Luik

Van de redactie

In Herstal, in de Waalse provincie Luik, is een meisje van vijftien halfnaakt en zwaargewond teruggevonden. De feiten dateren van afgelopen zaterdag, maar het nieuws komt nu pas boven. Een verdachte zou inmiddels opgepakt zijn. Dat schrijft Sudinfo.

De bewusteloze tiener lag deels uitgekleed langs de kant van de weg toen ze die zaterdagochtend werd gevonden door een groepje wandelaars. Ze bloedde hevig en had moeite met ademhalen. Voorbijgangers konden de hulpdiensten bereiken en bedekten haar lichaam met een deken in afwachting van de komst van de politie.

In het ziekenhuis werd vastgesteld dat het slachtoffer zwaar onder invloed van alcohol was. Ze bleek meermaals verkracht en er waren ook sporen te zien van fysieke toetakeling in het aangezicht. Het meisje verkeerde enige tijd in levensgevaar, maar na een operatie stabiliseerde haar toestand.

Het parket van Luik geeft geen commentaar over dit dossier vanwege de jonge leeftijd van het slachtoffer. Eergisteren deed het meisje al reeds haar verhaal aan de speurders. De psychologische schade is naar verluidt immens.

In de loop van zondagmiddag gaf een jonge twintiger zich aan omdat hij wist dat hij gezocht werd. Zijn wagen werd in beslag genomen. Of hij schuld bekend heeft, is voorlopig niet duidelijk.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Meisje van 15 verkracht en voor dood achtergelaten in Luik”

  1. Lap, weer een die een opstel moet schrijven; want daar hebben ze toch recht op hé Liesbeth. Als zelfs een vrouw (?) een recht al belangrijker vind dan een verkrachting en dat het met het schrijven van een opstelletje wel ok is dan ben je al even groot krapuul als de daders.

Plaats een reactie

Delen