Claude Dedye en Julie Beckers - Afbeeldingen: Photonews en Vivre Pepinster!

Claude Dedye en Julie Beckers - Afbeeldingen: Photonews en Vivre Pepinster!

Uncategorized

PS-gemeenteraadslid verduisterde donaties die bestemd waren voor slachtoffers van overstromingen in Pepinster

Niels Geerinck

Gemeenteraadslid Claude Dedye verduisterde giften die bestemd waren voor de slachtoffers van overstromingen in en rond Pepinster. Hij gaf de feiten inmiddels toe en werd op non-actief gezet door burgemeester Philippe Godin.

De feiten voltrokken zich op 15 december vorig jaar. Een levering van een halve ton steenkool die bedoeld was voor de slachtoffers van de overstromingen, werd op vraag van Dedye afgeleverd nabij een huis in Goffontaine.

Hierdoor kwam de gift niet bij de slachtoffers terecht, maar bij enkele familieleden van Julie Beckers, de partner van Dedye. Beckers is tevens een partijgenoot van de man.

De Parti Socialiste laat weten dat de zaak intern onderzocht wordt. Zowel Dedye als Beckers werden intussen ook uit de partij gezet, de man moest ook zijn functie als gemeenteraadslid stopzetten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

20 gedachten over “PS-gemeenteraadslid verduisterde donaties die bestemd waren voor slachtoffers van overstromingen in Pepinster”

  1. De snoodaard moet niet wanhopen. Een tip: een socialist die 5 miljoen bef Agusta corruptie-geld verbrandde en zich daarna liet witwassen in Oxford en nu een remake maakt via de bende van Vivaldi. Hij had dat zwart geld ook aan een goed doel kunnen schenken. Maar zo sociaal zijn de kaviaar-socialisten nu niet ook weer niet. Nog liever geld verbranden dan mensen in een precaire situatie helpen. Welkom in de failed state Belgium.

  2. Denk dat het meer gebeurd ,maar veel in de doofpot wordt gestoken ,als je ziet zoals onze sjoemelpoedel El Kaouakibi bv daar heb ik geen woorden voor ,en nog steeds wordt ze betaald hetzij niet zoveel meer ,maar toch !
    En wij ons maar blauw betalen aan gas en elektriciteit.

  3. De Vlamingen gaan zich daar kapot werken om deze mensen te Helpen , niet alleen met geld maar ook met alles verwarming en alles wat je kunt bedenken -en deze 2pipo’s gaan dan nog eens aan de haal met geld en verwarming!!! Schande – —

  4. Het Vlaams Belang is volgens de linkse pers en Politiekers Racistisch en ondemocratisch
    Is dit dan het soort Democratie dat men al generaties lang moet aanhoren en ook ondergaan bij de linksen
    een gewone burger krijgt gevangenisstraf – maar ja ,daarvoor dient dus onschendbaarheid

Plaats een reactie

Delen