Een Kwestie van Geloof #26: Woke in de kerk van het VK - deel 1

Een Kwestie van Geloof. Shutterstock

PAL CAST

‘Een kwestie van geloof’: De nieuwe wekelijkse podcast van PAL NWS nu beschikbaar

Stijn Derudder

Vandaag, zondag 20 maart, lanceren PAL NWS en ’t Pallieterke hun nieuwe podcast ‘Een kwestie van geloof’. Daarin heeft gastheer Stijn Derudder het met theologe en columniste Sonja Dahlmans over religie, de verhoudingen tussen de verschillende religies en het christendom in het bijzonder. Deze wekelijkse podcast verschijnt telkens op zondagochtend.

Donderdag lanceerden PAL NWS en ’t Pallieterke met PAL CAST hun nieuwe podcastkanaal. De eerste wekelijkse podcast, die u elke donderdagochtend kunt verwachten, kreeg als naam PAL EROP. Gastheer Stijn Derudder bespreekt daarin samen met onze journalisten de week van ‘t Pallieterke.

‘Een kwestie van geloof’

In ‘Een kwestie van geloof’ vat theologe en columniste Sonja Dahlmans telkens het belangrijkste nieuws over christenen in de wereld samen. Daarnaast focust ze op allerlei onderwerpen over geloof en religie in het algemeen.

In de eerste aflevering maken Stijn en Sonja een religieuze analyse van de oorlog in Oekraïne. In de massamedia werd het beeld geschetst dat Russisch president Vladimir Poetin een heilige of religieuze oorlog zou zijn gestart. Maar is dat wel zo?

‘Een kwestie van geloof’ is te beluisteren via uw vertrouwde podcast-app of op palcast.be.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

2 gedachten over “‘Een kwestie van geloof’: De nieuwe wekelijkse podcast van PAL NWS nu beschikbaar”

  1. Ik lees van Sonja Dahlmans soms heel zinnige dingen, maar vaak ook blatante onzin, vooral als ze het over Christendom in China heeft zit ze er bijna altijd naast.

Plaats een reactie

Delen