Shutterstock

Shutterstock

Uncategorized

In beeld: Russen lopen alweer in hinderlaag en lijden zware verliezen

Carl Deconinck

Er doen opnieuw spectaculaire beelden de ronde van het Russische leger dat in een Oekraïense hinderlaag trapt. De verliezen lijken groot te zijn.

De locatie zou volgens het Centre for Information Resilience recent plaatsgevonden hebben in Zalissya, nabij Kiev. Ze baseren zich hierbij op open source geolocation. De Russen lijken er stevige verliezen te lijden, want een T-72 (B3) tank en een BTR-82A zijn vernietigd. Ook een anders Russisch voertuig deelt in de brokken. We zien ook Russische soldaten weglopen en wegkruipen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

3 gedachten over “In beeld: Russen lopen alweer in hinderlaag en lijden zware verliezen”

  1. We zien alleen maar video’s van brandende Russische tanks, hoe kan het dan dat ze al een derde van dat grote land hebben ingenomen… Ik hoop dat ze daar goed op hun ‘kas’ krijgen, daar niet van. Maar ik ben er niet zo gerust in. En vroeger kon je dan eens op spoetnik of rt kijken wat ze daar zeiden, maar dat is dus zelfs op ’t internet niet meer te zien. Wie had dat 3 jaar geleden verwacht…

Plaats een reactie

Delen