Stemming stikstofdecreet uitgesteld naar volgend jaar: voltallige oppositie vraagt advies Raad van State

De voltallige oppositie vraagt een bijkomend advies van de Raad van State. Photonews

PAL CAST

PAL EROP: De nieuwe wekelijkse podcast van PAL NWS nu beschikbaar

Stijn Derudder

Vandaag, donderdag 17 maart, lanceren PAL NWS en ’t Pallieterke met PAL CAST hun nieuwe podcastkanaal. De eerste wekelijkse podcast, die u elke donderdagochtend kunt verwachten, kreeg als naam PAL EROP. Gastheer Stijn Derudder bespreekt daarin samen met onze journalisten de week van ’t Pallieterke.

Derudder wijst erop dat het vertrouwen in de media op een historisch dieptepunt zit. “En daar is een reden voor: eindeloze deugsignalering en gefabriceerde verontwaardiging”, meent hij. Daarom komen PAL NWS en ’t Pallieterke met een alternatief in de vorm van PAL CAST, een plaats waar u de feiten kunt krijgen over de verhalen die voor u belangrijk zijn. “We willen vooral niet bepalen wat u moet denken of u beschermen tegen de harde waarheid. We brengen met onze podcasts de verhalen die u het meest raken, komende van een bron die u vertrouwt en die de pensée unique in de media wil doorbreken.”

‘Een kwestie van geloof’

Naast de podcast PAL EROP wordt op zondag ook de eerste ‘Een kwestie van geloof’ gelanceerd. Daarin heeft Stijn Derudder het met theologe Sonja Dahlmans over religie, de verhoudingen tussen de verschillende religies en het christendom in het bijzonder.

De podcasts zijn te beluisteren via uw vertrouwde podcast-app of op palcast.be.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

Plaats een reactie

Delen