Unia director Els Keytsman pictured at the presentation of the annual report of Unia, the Interfederal center for Equal Opportunities, in Brussels, Monday 24 June 2019.

Exclusief voor abonnees

Unia wil beeldenstormen tegen racisme

Pieter Van Berkel

Gelijkekansencentrum Unia wil dat er meer werk wordt gemaakt van de ‘dekolonisatie’. Dat zou dan weer op magische wijze racisme uitbannen en de werkzaamheidsgraad van personen van Afrikaanse origine opkrikken. Naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Racisme (21 maart) publiceerde gelijkekansencentrum Unia een rapport dat geheel in het teken staat van de discriminatie van ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen