Extreemlinkse radicalen slaan vrouw in elkaar omdat ze "foute kleding" verkoopt

Twitter @Junge_Freiheit

Uncategorized

Links-extremisten slaan vrouw in elkaar omdat ze “foute kleding” verkoopt

Carl Deconinck

Verontrustende beelden uit Duitsland tonen hoe linkse extremisten een weerloze vrouw brutaal in elkaar slaan. Ze gebruiken daarbij zelfs een wapenstok en pepperspray. De aanval vond plaats in Erfurt, in een winkel van Thor Steinar. Volgens extreemlinks is dat een aangebrand merk.

De gemaskerde extremisten slaan de tengere vrouw meerdere keren, verspreid over heel haar lichaam. Terwijl ze weerloos op de grond ligt, slaan ze ook op haar hoofd. Ze spuiten zelfs pepperspray in het gezicht van de jonge moeder. Daarna rennen de vier daders weg. De politie zette een helikopter en honden in, maar kon niemand vatten. De gebeurtenissen vonden zaterdag plaats. Winkels van dezelfde keten werden aangevallen in Dresden, Maagdenburg, Schwerin, Halle en Berlijn.

(Lees verder onder de tweet.)

https://twitter.com/Junge_Freiheit/status/1519247363294076928?s=20&t=pu8v-68RfMhUAkK9ePl1Nw

“Fout merk”

Het gaat om kledij van het merk Thor Steinar. Het merk cultiveert Germaanse symboliek en runentekens. Volgens Antifa is de bedenker extreemrechts. Nochtans is er weinig geweten over Axel Kopelke. Bovendien verkocht hij het merk aan een internationale groep uit Dubai. Dat houdt activisten van Antifa niet tegen om winkeliers en dragers van het merk in de neonazistische hoek te plaatsen. Daarbij hoort dus ook brutaal geweld.

Het slachtoffer getuigde bij Junge Freiheit. Ze vertelt dat niemand kon helpen omdat de deur van binnenuit op slot was gedaan. Ook blijkt dat de politie zeer weinig communiceert over de zaak. Afgelopen zomer nog had het Bureau voor de Bescherming van de Grondwet gewaarschuwd voor het radicalisme van links. “Ernstig lichamelijk letsel van de slachtoffers tot aan de mogelijke dood wordt goedkeurend aanvaard.” Media en politiek lijken echter andere prioriteiten te hebben.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

14 gedachten over “Links-extremisten slaan vrouw in elkaar omdat ze “foute kleding” verkoopt”

  1. Maar wel blijven fulmineren over vermeende “verdraagzaamheid” en beweerdelijke “diversiteit” (maar niet qua opinies en kledij) en nog meer van die woke Antifa kolder, dat wel !

  2. In Dresden werd het monument om het (omstreden)bombardement te herdenken vernield door antifascisten.Tijdens de bombardementen,want er waren er meerdere,kwamen tienduizenden?(schatting) mensen om het leven.Hun redenering is dat ze geen memoriaal verdienen?Ook hier keek politiek en media de andere kant op.Overal ter wereld (USA,Frankrijk, België……)worden hun daden gedoogd door de politiek en MSM!Trouwens deze ideologen zijn dikwijls gelinkt aan moslimorganisaties.In Frankrijk wordt dit
    Islamogauchisme genoemd.O wee als radicaal rechts een spandoek ontvouwt met de boodschap:Stop islamisering.Onmiddellijk onder de noemer “aanzetten tot haat en geweld” geplaatst en veroordelingen.

  3. “ook blijkt dat de politie weinig communiceert” lees ik maar in de bron staat (vertaald) :
    “While the police departments in Magdeburg and Erfurt made the raids public in a press release and immediately launched a large-scale manhunt”

  4. fascisten doen dit niet ,zij beschermen de orde,vrede en welvaart,de zogezegde linkse goeddoeners zijn criminelen maar die worden beschermd omdat ze links zijn,hier doet de fgtb juist hetzelfde,links is crapuul,punt uit.

  5. Het blijft toch zorgwekkend en opmerkelijk dat links extremisme nooit in dezelfde hoek wordt neergezet als het fascisme. Fascisme dat in de oorsprong eigenlijk links was, maar dat vergeten velen. Mussolini, een van de grondleggers van het fascisme, was in oorsprong een linkse activist, die zich afzette tegen het toenmalig establishment. Het was Hitler, die in zijn beginperiode, Mussolini bewonderde en niet andersom. Later ontspoorde het links activisme van Mussolini’s beweging en dreef af naar het dictatoriale reactionaire en dat zien we nu ook op links gebeuren.

Plaats een reactie

Delen