BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 17 : Ukrainian refugees stand in line in order to be registered in Palais 8 at Heysel, A registration centre was set up for the war refugees from Ukraine.

Exclusief voor abonnees

Hoe kijkt men in Polen naar de Oekraïense vluchtelingen?

Carl Deconinck

Een gesprek met professor David Engels: “De solidariteit is echt overweldigend” Na de Russische invasie van Oekraïne sloegen miljoenen inwoners van het land op de vlucht. De vluchtelingenstroom die daarmee op gang kwam is nu al de grootste in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog. Een groot deel van die vluchtelingen trok naar de Europese Unie. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

Delen