- Ontmoeting tussen CEO van Tesla Elon Musk, Vlaams minister-president Geert Bourgeois en Vlaams ministers Annemie Turtelboom, Philippe Muyters en Ben Weyts - Rencontre entre le CEO de Tesla Elon Muse et le Ministre Président flamand Geert Bourgeois et ses ministres Annemie Turtelboom, Philippe Muyters et Ben Weyts 25/9/2015 pict. by Didier Lebrun © Photo News

Exclusief voor abonnees

Hoop voor de vrijheid van meningsuiting

Jurgen Ceder

De echte lakmoesproef voor een democratische samenleving zijn niet verkiezingen - in Noord-Korea en Iran zijn er ook verkiezingen - maar vrijheid van meningsuiting. De enorme impact van sociale media heeft de laatste jaren ertoe geleid dat de grenzen aan die vrijheid niet alleen meer door de wetgever worden bepaald, maar ook door grote techbedrijven. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen