Georges-Louis Bouchez (Photonews)

Georges-Louis Bouchez (Photonews)

Uncategorized

PS, Ecolo en Les Engagés roepen MR op het matje na debat met Van Grieken

Belga Press Agency

PS, Ecolo en Les Engagés vragen de MR om tegen maandagmiddag hun standpunt over het cordon sanitaire te verduidelijken. Dat doen ze in een gezamenlijk persbericht. “Er is een rode lijn overschreden”, klinkt het. “Dit kan niet zonder gevolg blijven.”

De partijen zijn misnoegd omdat MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez gisterenavond/donderdagavond op Terzake in debat ging met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. In Franstalig België houdt men vast aan het cordon médiatique ten opzichte van het Vlaams Belang.

https://redactie.palnws.be/2022/04/ps-voorzitter-paul-magnette-wil-cordon-sanitaire-herbevestigen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

8 gedachten over “PS, Ecolo en Les Engagés roepen MR op het matje na debat met Van Grieken”

  1. Dat zal TVG niet wakker van liggen. In gesprek gaan met het VB is inderdaad erger dan wat Poetin in Oekraïne aanricht.
    Laat Wallonië ipso facto bij Frankrijk aansluiten. Daar kan men dan samen met de moslims Macron’s kiescampagne een handje toesteken.

  2. De enkele reden dat deze partijen MR op het matje roepen is omdat bouchez zo een afgang voor zichzelf heeft gemaakt en Tom Van Grieken kwam er superieur uit, bravo Tom!

  3. Bert,Tom heeft er alles aan gedaan wat hij kon maar hij werd altijd gedwarsboomd door rooie cools.Tom kon zich nooit volledig uitspreken en GLB kreeg alle tijd,net zoals bij macron die Marine altijd onderbrak,.Maar in vergelijking met 20 jaar geleden staan al zeer ver,nog een duwtje en in WE hebben de nationalisten opnieuw de macht en kunnen we de wokers naar de afgrond drijven.

Plaats een reactie

Delen