IN BEELD. Oekraïens K2-bataljon verdedigt loopgraven tegen Wagner-groep

K2-groep. Bron: YouTube

Uncategorized

Van Grieken poseert met “nieuwe kledinglijn” Conner Rousseau: “Molenbeek voelt niet als België”

Anton Schelfaut

Tom Van Grieken heeft op ludieke wijze gereageerd op het interview van Conner Rousseau met Humo. De Vlaams Belang-voorzitter trok naar het gemeentehuis van Molenbeek en liet zich daar fotograferen “met de nieuwe kledinglijn van Conner Rousseau”.

In het bewuste interview verklaarde Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dat hij zich “niet in België voelt” als hij door Molenbeek rijdt. Naar aanleiding van die uitspraak liet Van Grieken zich op de gevoelige plaat vastleggen voor het gemeentehuis van Molenbeek “met de nieuwe kledinglijn van Conner Rousseau”. Op de foto draagt hij een kaptrui met het opschrift “Molenbeek voelt niet als België” in de typische huisstijl van Vooruit.

“Hij heeft gelijk”, schrijft Van Grieken bij de foto. “Molenbeek voelt niet als België… door decennialang opengrenzenbeleid van – jawel – de socialisten.”

Rousseau lanceerde eind vorig jaar een nieuwe collectie van zijn eigen kledinglijn Mateke voor het goede doel.

https://twitter.com/tomvangrieken/status/1518934033702469633
https://redactie.palnws.be/2022/04/als-ik-door-molenbeek-rijd-voel-ik-me-niet-in-belgie-conner-rousseau-onder-vuur-na-humo-interview/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

12 gedachten over “Van Grieken poseert met “nieuwe kledinglijn” Conner Rousseau: “Molenbeek voelt niet als België””

  1. Conner Rousseau: “Molenbeek voelt niet als België” (texto). Het is helaas wel België, maar dan het nieuwe België waarvan autochtonen niet langer deel van uitmaken van het straatbeeld. Overigens worden onderhand ook de gemeentehuizen en het Parlement, in de regio Bruxelles, door gekleurde nieuwkomers electoraal overrompeld.

  2. Liesbeth ziet de splinter in een ander zijn oog maar niet de balk in haar eigen oog. Het schrijft namelijk ook woorden verkeerd en het gebruik van leestekens durft ook nog wel te wensen over te laten. Maar ja, zo kennen we het arm zielig beestje…

Plaats een reactie

Delen