Zes zwarte jongeren slaan Amerikaanse vrouw in elkaar: "Blanke teef met vlechten" zou zich te zwart gedragen hebben

shutterstock

Uncategorized

Zes zwarte jongeren slaan Amerikaanse vrouw in elkaar: “Blanke teef met vlechten” zou zich te zwart gedragen hebben

Carl Deconinck

Een grote groep zwarte tieners heeft in Boston een jonge vrouw aangevallen omdat ze een ‘zwart kapsel’ zou hebben gehad. Vijf jongeren werden gearresteerd door de politie.

In het verslag van de politie is er sprake van tien tot vijftien tieners die een 19-jarige vrouw aangevallen hebben. Het stelt ook vast dat er de laatste weken meer aanvallen zijn door “een specifieke groep jonge en gewelddadige minderjarigen die de buurt terroriseren.” Ze plegen vandalisme, vallen mensen aan en schenden burgerrechten van anderen.

James Gorman stelde vast dat de jonge vrouw, een Latina, zeer emotioneel en in paniek was. Er vormde zich een bult rond haar rechteroog. Een getuige had de aanval kunnen filmen en gaf het aan de politie. Er zijn vijf jongeren te zien die de vrouw hard schoppen en slaan. Terwijl de politie ter plekke de beelden bekeek, vielen de jongeren ook hen aan.

Rake klappen

Een mannelijke verdachte spuwde naar een agent en begon gewelddadig tegen de deur van een politiewagen te trappen. De politie kreeg rake klappen te verduren. Een vrouw wilde zelfs tussenkomen om de arrestatie van enkele jongeren te verhinderen. Daarbij nam ze de pose aan van een bokser en daagde ze de politie uit. “Wat wil je doen? Wat wil je doen? De politie wilde de zaak bedaren, maar de vrouw gaf een politieagent een slag in zijn gezicht. Daarop werd ook zij gearresteerd. De politie nam verder een mes in beslag.

De politie stuurde de zaak door naar het departement van burgerrechten omdat ze racistische motieven vermoeden. Niet enkel de vrouw die initieel aangevallen werd omwille van het ‘onterecht aanmeten van een zwart uiterlijk’ doet dit vermoeden. De jongeren riepen dat het “een blanke teef met vlechten” was. Nochtans is de vrouw een Latina. Ook de politie kreeg een resem racistische verwijten achter het hoofd geslingerd door de bende.

Het idee dat bepaalde gedragingen en uiterlijke kenmerken enkel door mensen van een specifiek ras mogen gedaan worden, is een idee die opmars maakt onder woke links. Ze spreken van appropriation en culturele toe-eigening. Volgens critici is echter dat gedrag op zich net zeer racistisch en weinig intelligent.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

28 gedachten over “Zes zwarte jongeren slaan Amerikaanse vrouw in elkaar: “Blanke teef met vlechten” zou zich te zwart gedragen hebben”

  1. Culturele toe-eigening?
    Waarom dan wel een zwart sneeuwwitje? Of moeten we die dan ook maar afkloppen?
    Héél dat woke gedoe is toch eigenlijk maar héél eenzijdig. Puur racisme.

  2. En dan maar op de politie kappen omdat die geweld gebruiken. Je zal er zelf maar staan als politieagent tegenover zo’n meute die erop schopt en timmert. Ja, natuurlijk heb je altijd politieagenten die zich misdragen maar in ieder beroep heb je mensen die er niet thuis horen.

  3. Stel je voor: blanke jongeren slaan zwarte man in elkaar omdat hij pak en das draagt. De jongeren roepen dat hij zich te blank gedragen zou hebben. Het kot zou te klein zijn.

  4. Oei, dat zal zeker door onze vivaldi aanhangers (Liesbeth en Erika?) als fake news bestempeld worden. Enkel blanken hebben een patent op racisme en geweld. Gekleurde mensen doen zoiets niet, het verschijnt buiten in deze, toch niet in de pers, en al zeker niet in de door vivaldi gesponsorde media. 725mio aan de Belgische media om positief over vivaldi te schrijven, bijna evenveel als het ticket voor DeCroo naar de EU ingepakt als “hulp voor Oekraïne”.

  5. Was dat ook al op het nieuws van VRT en VTM????? Waarschijnlijk niet want het waren de “goei” die klappen uitdeelden en dan gaan de kleppen van objectieve Bjorn en Greet dicht.

  6. Culturele toe-eigening? Alle negerinnen dragen pruiken. Want hun kroeskopke kan geen langer haar hebben. (genetisch bepaald). Maar ze willen ook lang haar hebben en willen er uitzien als Europeanen, Aziaten,….. Mogen we de negerinnen dan ook in het rond sjotten? Biologe en experte in de genetica liesbeth (alias cuppens de trol) zal hier ongetwijfeld inhoudelijk op kunnen reageren.

Plaats een reactie

Delen