Bontkraagje slaat man neer op Antwerpse Keyserlei

Schermafbeelding. Twitter

Uncategorized

Bontkraagje slaat man neer op Antwerpse Keyserlei

Anton Schelfaut

Op beelden die circuleren op sociale media is te zien hoe een bontkraagje een man tegen de grond slaat. Het nietsvermoedende slachtoffer kreeg een vuistslag op het hoofd, waarna hij meteen tegen de grond ging. De feiten dateren van twee weken geleden. Dat bevestigt een woordvoerder van de Antwerpse politie aan onze redactie.

Vlaams Parlementslid en Antwerps gemeenteraadslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) deelde de beelden op Twitter. “De Keyserlei, hartje Antwerpen (of moet ik zeggen: Antwerpistan), klaarlichte dag, een groepje zogenaamde ‘jongeren’: blanke oudere man wordt plots langs achter aangevallen en keihard op de grond geslagen”, schrijft hij erbij. Van Rooy richt zich ook tot Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA): “Wanneer kuist u Antwerpen op?”

Volgens de politiewoordvoerder dateren de beelden van 23 april. “De verdachten zijn kort na de feiten gearresteerd”, bevestigt hij. “Ze zijn verhoord en daarna ter beschikking gesteld van het gerecht. Ze zijn allebei minderjarig. De aanleiding zou een discussie zijn geweest over beelden die het slachtoffer aan het maken was van de werken.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

29 gedachten over “Bontkraagje slaat man neer op Antwerpse Keyserlei”

  1. Hyenavolk! Altijd een zwak slachtoffer (liefst in groep omsingelen) uitkiezen en dan op een laffe manier iemand aanvallen. Gek toch hé, dat zo weinig mensen dit volk moeten hebben?🤔

  2. Het is niet alleen in Antwerpen maar ook in de kleinste
    steden dat men die leeglopers ziet opduiken.
    Om het politiek correct te zeggen, ze zijn een hele verrijking
    voor onze samenleving! Het schijnt dat ze zelfs bijdragen
    voor onze pensioenen.

  3. BDW moet op twee fronten strijden: tegen de perceptie omtrent zijn federale ambities, als voorzitter van de N-VA en de perceptie dat men in A’pen maar laat betijen (wie durft er alleen nog een dagje uit gaan winkelen in volle stadscentrum?). Tijd voor klare taal en harde actie tegen het tuig!

  4. Bwa minderjarig…die ontspringen de dans wanneer zwaardere straffen voor minderjarig tuig van de richel,was er geen sprake van dat de straffen voor minderjarigen verzwaard zouden worden?VIVALDI

  5. Die twee daders zullen vast een opstel moeten schrijven van Bart De Wever. Onze steden zitten vol met dat schorem, mede dank zij Vivaldi en die groene en rode bende. Want dat is hun kiesvee en zullen ze in de watten blijven leggen.

  6. Alles heeft te maken met de barbaarse islam die via de koran 2/24 oproept om ongelovigen te doden, in de moskee gaan ze zelfs op hun knieën zitten daar voor. En dis alles word gesubsidieerd door bart SSomers uit Mechelen.

  7. Die oorlog komt er toch, hoe je het draait of keert. Het midden oosten als voorbeeld. Zodra islamieten +25% van een bevolking uitmaken is het in alle geschiedenis boekjes al rel geweest. Only fools dont see.
    Kerken 53x meer gevandaliseerd dan moskeeën. Wat begrijpen politici niet???

Plaats een reactie

Delen