Libs of TikTok geschorst op Instagram

shutterstock

Uncategorized

Libs of TikTok geschorst op Instagram

Carl Deconinck

Het populaire sociale-media-account Libs of TikTok werd geschorst op Instagram. De officiële uitleg is uiterst vaag. Libs of TikTok zou de gebruikersnormen hebben geschonden. Libs of TikTok plaatst video’s van uiterst progressieven om hen belachelijk te maken en te wijzen op hun eigen contradicties.

Libs of TikTok is een populair profiel, dat ook bestaat op Twitter, Facebook, Telegram en een eigen website heeft. Daar toont het inhoud van uiterst progressieve activisten. Inhoud die de extreemlinkse activisten zelf op het internet zetten, nota bene. Het zijn opvallend vaak leerkrachten die duidelijk zeggen dat ze de jonge kinderen onder hun goede ook progressief willen maken.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1530001273436504064?s=20&t=KXHS8rc-eskTuoGwbYCzuA

Heel wat ouders in de VS maken zich dan ook zorgen over wat er allemaal in de klaslokalen gebeurt. Volgens Democraten en hun linkse bondgenoten in de media is dat allemaal overtrokken. De kritiek op extremistische inhoud zoals ‘critical race theory’ of het actief promoten van transgenderisme bij jonge kinderen vinden ze misplaatst. Meestal noemen ze dat het gevolg van “extreemrechtse propaganda”. Eerder schorste ook Twitter het account. Volgens linkse Twitteraars is het account “anti-LGBTQ”.

Doxxen

Ter illustratie van wat het account allemaal toont. Gisteren gaf het een formulier mee van een leraar die aan kinderen vraagt hoe ze zich voelen bij anale seks. Van heel gemakkelijk tot ongemakkelijk. Midden mei toonde het een formulier van in de kleuterklas, waar 4-jarigen kunnen tekenen waar ze thuis aan hun geslachtsdelen kunnen komen. Een andere school verkoopt dan weer cake in de vorm van een vagina die geld moet opleveren voor planned parenthood, een organisatie die abortus promoot in de VS. Het meest iconische zijn de video’s van uiterst linkse figuren, vaak leraren, die helemaal ontspoord lijken te zijn. Die zorgden voor de grote bekendheid van het account.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1529607425434988544?s=20&t=vLoKtztPC92fA1uivzRV0A
https://twitter.com/libsoftiktok/status/1529171752105828352?s=20&t=vLoKtztPC92fA1uivzRV0A
https://twitter.com/libsoftiktok/status/1528772165855846403?s=20&t=vLoKtztPC92fA1uivzRV0A

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

5 gedachten over “Libs of TikTok geschorst op Instagram”

  1. Laat hen hun gore smeerlapperij in de USA en Canada houden. Hun aanhang in Europa krijgt men wel klein met de gepaste maatregelen. Europa kon na menige crisis zichzelf heruitvinden, dat heeft de geschiedenis bewezen. De USA en Canada zijn Europa niet en moeten de toestand zelf maar klaren als ze ertoe in staat zijn. Europa moet alleen maar afleren over de grote plas te kijken.

  2. “Ter illustratie van wat het account allemaal toont. Gisteren gaf het een formulier mee van een leraar die aan kinderen vraagt hoe ze zich voelen bij anale seks.” Toch maar even vermelden dat dit high-school was?
    Carl is werkelijk een meester in relevante info ‘vergeten’. Volgens mij is dat een verplichting op Pal

Plaats een reactie

Delen