Twitteraccount van conservatieve studente geblokkeerd nadat ze woke vandalisme aankaart

Vandalisme door Antifa (Bron: Twitter)

Cultuuroorlog

Twitteraccount van conservatieve studente geblokkeerd nadat ze links vandalisme aankaart

Redactie PAL

Kelly Neidert, studente aan de Universiteit van Noord-Texas, is geblokkeerd door Twitter nadat ze foto’s en video’s deelde van vandalisme door linkse studenten. Neidert is openlijk conservatief en wordt daardoor regelmatig door andere studenten lastiggevallen.

Bij het recente incident werd de voordeur van het studentenhuis waarin Neidert verblijft met graffiti gevandaliseerd. “Blijf thuis, nazi tuig”, werd er op de deur geschreven. Volgens de studente zou ze daarnaast ook gestalkt worden en is het de bedoeling van Antifa om haar te intimideren.

(Lees verder onder de tweet.)

https://twitter.com/kelly_neidert/status/1520156183344164866

Ook in het verleden postte Neidert al zaken over de extreemlinkse studenten op haar campus. Zo plaatste ze een video waarin te zien is hoe een linkse studente naar haar staat te roepen omdat ze een bord vasthield waarop een anti-abortus boodschap stond. Daarnaast berichtte ze ook al over aan actie waarbij leden van Antifa op de campus deden alsof ze dood waren. Daarmee wilden ze protesteren tegen de ‘Immigration and Customs Enforcement’ of ICE die onder andere illegale migranten arresteert.

(Lees verder onder de tweet.)

https://twitter.com/kelly_neidert/status/1523083034265673731

Account geblokkeerd

Ondanks het feit dat Neidert zelf geen zaken gepost heeft die tegen de richtlijnen van Twitter ingaan, werd haar account nu toch voor onbepaalde tijd geschorst. Twitter geeft zelf ook niet aan welke berichten als problematisch gezien kunnen worden. Het lijkt er dus op dat tegenstanders haar account massaal hebben gerapporteerd waardoor ze nu niet meer kan tweeten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Twitteraccount van conservatieve studente geblokkeerd nadat ze links vandalisme aankaart”

  1. Schijnbaar zijn er nog steeds twitter wokisten die niet doorhebben dat vrije meningsuiting voor iedereen moet gelden. Anders heb je een propaganda kanaal genre Goebels.

  2. Hopelijk lukt het Musk een eigen netwerksite op te richten. Twitter zal een netwerksite worden waar alleen nog extreemlinksen als papegaaien elkaar naar de mond praten.

Plaats een reactie

Delen